Hopp til søk

Resultat - Helseraadgivning

Grefsenhjemmet Sykehjemsdrift AS, er et uavhengig og ideelt drevet AS som eier Grefsenhjemmet. Grefsenhjemmet Sykehjemsdrift AS er tilknyttet Stiftelsen Diakonova og Grefsen Menighet. Sykehjemmet samarbeider med Bydel Nordre Aker og Oslo kommune v/Sykehjemsetaten. Grefsenhjemmets visjon er: – et godt sted å være. Grefsenhjemmets overordnede målsettinger er: Beboeren skal få riktig behandling,... Les mer

Vår bedriftshelsetjeneste ble etablert i 1998, og bedriften er et Alta-eid aksjeselskap som består av helsepersonell med ulik bakgrunn og kompetanse. Vi betjener i dag 100 virksomheter. Godkjent bedriftshelsetjeneste i.h.h. til Arbeidstilsynets forskrift.

DIN SAMARBEIDSPARTNER FOR ET SIKKERT MILJØ Siden oppstarten i 2005 har vår visjon vært å sikre mennesker et sikkert miljø, enten de oppholder seg på jobb eller hjemme. Sikkert Miljø har både yrkeshygienisk og miljøhygienisk kompetanse. Våre kunder er hovedsaklig bedrifter og kommuner i Møre og Romsdal og Trøndelag.

VELKOMMEN TIL LUNDSEN LEGESENTER Velkommen til vår profil. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Du vil finne en del informasjon om legesenteret på vår hjemmeside. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Hemit HF er Helse Midt-Norges teknologiforetak. Helse Midt-Norge består av fem helseforetak: St. Olavs hospital, Helse Møre og Romsdal, Helse Nord-Trøndelag, Sykehusapotekene og Hemit. Hemit er et at Midt-Norges største IT-miljø. Vi utvikler, forvalter og drifter felles IT-systemer for alle sykehusene i helseregionen. Det betyr at vi betjener over 20 000 av Norges viktigste IT-brukere 24 timer i ... Les mer