Hopp til søk

Resultat - Hagearbeid

Trefellerne består av faglærte og erfarne medarbeidere som utfører Trefelling på en sikker og effektiv måte. Trefelling med kraner og skogsmaskiner -klatring-stubbefresing-trepleie-trepleie beskjæring-tomterydding-Biobrensel/Kverning. Vi er fullforsikret hos If.

Vi er en bedrift som har lang fartstid innen Trepleie, vår daglige leder Svein Helge Nilsen har drevet eget firma siden 2002. Med mange fornøyde kunder kan vi trygt si at vi er et naturlig førstevalg for deg. Velkommen til oss!

Salg av privat pleie og omsorgstjenester. Følgetjenester, sosialt, hagearbeid og vaktmester.

Bergen Vaktmestertjenester - velger du oss, får du en samarbeidspartner som kjenner dine behov! En del av Sefbo AS.

Follo Renhold og Flyttebyrå er totalleverandør av renholdstjenester, rydding, maling og hagarbeid i Follo og Stor-Oslo. Vi utfører renholdstjenester både for private og for bedrifter. Vi utfører flytteoppdrag; lokalt og kan også ta lengre oppdrag i hht. avtale. Vi har tett samarbeid med kommuner i Follo, NAV og eiendomsmeglere. Vi er et renholdsfirma med lang erfaring innen et bredt spekter av... Les mer

Einar Jigarp kan bistå deg og din hage med stensetting. Ønsker du ny mur, eller trenger en eksisterende stenmur en liten oppfriskning? Ta kontakt i dag!

Malervakt AS tilbyr malertjenester, vaktmestertjenester, hagearbeid, flyttetjenester og renholdstjenester av høy kvalitet med garanti. Malerfaget gir uendelige muligheter for spennende interiør og eksteriør. Våre dyktige håndverkere mestrer dekorasjon både innendørs og utendørs. Vi er dedikert til kontinuerlig utvikling og oppdatering, og vårt mål er å levere høykvalitetsarbeid til avtalt pris. V... Les mer

Vi utfører anleggsgartnertjenester, byggetjenester og generelt vedlikehold av eiendom. Ta kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring.

JHS Trefelling driver med alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og hagearbeid. Vårt primære nedslagsfelt er Asker og Bærum, Oslo og Buskerud, men vi tar også på oss oppdrag andre steder på Østlandet. Vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse er dekkende innenfor et bredt tilbud av tjenester. Oppdrag som vi typisk utfører, er trefelling, stubbefresing, kvisting, beskjæring, trepleie, ha... Les mer

Maskinentreprenør og anleggsgartnertjenester. Ta kontakt for gratis befaring!

Antons Hagesenter er et hagesenter med egen produksjon av sommerblomster, vi har stort utvalg i stauder og busker. Vi er et fullt sortiment hagesenter og har godt utvalg i hagemaskiner, hagemøbler, le vegger, gjerder, redskapsboder, anneks, redskaper, potter, jord, gjødsel, pyntegjenstander, skogsutstyr, steinprodukter og mye annet som hører hagen til.

Vaktmestertjenester til privatpersoner i Alver kommune.