Hopp til søk

Resultat - Haarfarge

Kom innom for en hårfin opplevelse! Hos oss er nemlig KUNDEN alltid i fokus!

Opplev skjønnheten av en perfekt klipp på vår eksklusive barber- og frisørsalong i hjertet av Oslo! Velkommen til Montana Barbershop - ditt ultimate fristed for stil og velvære! Vårt erfarne team av profesjonelle frisører og barberere er klare til å skape magi med dine lokker.

Det er stedet hvor engasjement og hårglede betyr alt. Vi tilbyr profesjonelle råd og veiledning. Her utfører vi alt innom frisør og hår . Dameklipp ,herreklipp, barneklipp, Farge, permanen, stripe osv .. Du får oppleve ekte hårglede og at du skal fryde deg etter frisørbesøket. Vi er ærlige, og samtidig god på kommunikasjon med deg som kunde både før, underveis og etter selve behandlingen. Joico o... Les mer

Velkommen for en flott frisøropplevelse hos NÅ frisør! Vi tilbyr dame, herre og barneklipp. Vi har lang erfaring i yrke og er i tillegg dyktig på farging, styling og permanenter. Hos oss er det kunden som er i fokus og vi vil gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd. Du kan ringe for å bestille time eller komme innom for Drop-In. Salongen befinner seg et lite stykke ned i stasjonsbakken!

Chili Frisørteam AS er opptatt av å gi våre kunder den beste opplevelsen for deg og ditt hår, og samtidig ta vare på miljøet. Derfor bruker vi utvalgte produkter som er så skånsomme, pleiende, effektive og med minst mulig påvirkning på miljø. Vi er her for deg og dine ønsker for ditt hår og kan hjelpe deg med rådgivning og forslag. Vi fører et bredt spekter av produkter i forskjellige prisklasse... Les mer

Velkommen til Mona Lisa Hairfashion. Vi er en unik salong med kreative, erfarne og velkvalifiserte frisører innenfor styling og makeup. Når du kommer til oss, skal du alltid være sikker på å møte kvalifiserte frisører som er oppriktig interessert i at du og ditt hår får best mulig behandling.