Hopp til søk

Multiblokk sine produkter klarer du fint å jobbe med selv, enten det er belegningsstein, støttemurer eller forskaling du skal i gang med.

Innvær Mur og Betong er eit firma lokalisert i Nedre Vats i Vindafjord kommune. Me tek på oss små og store oppdrag på heile Haugalandet og indre ryfylket. Firmaet er i vekst, og i år feirar me 10 årsjubileum. Innvær Mur og Betong- Alt i betong og forskaling.

Dalane og Agder Betongsaging AS er et nystartet firma i 2020. Selv om vi er et nyetablert firma har vi lang fartstid i bransjen, og vi har opparbeidet oss ekspertise på tjenestene vi leverer. Vårt hovedkontor er i Hauge i Dalane, og vi har et avdelingskontor i Stavanger. Dette gjør at vi effektivt klarer å dekke Sør-Rogaland og Agder med våre tjenester.

Gustavsen Forskaling AS er lokalisert på Karmøy og har definert Haugalandet m\omliggende geografi som vårt primære virksomhetsområde, men utfører også oppdrag ellers i Rogaland og nabofylkene.Vi startet opp som enkeltpersonforetak høsten 2004, men økende etterspørsel i markedet; særlig fra lokale byggfirma, la i 2006 grunnlaget for ekspansjon og bedriften omstrukturerte seg til AS. I 2007 kjøpte ... Les mer