Hopp til søk

Resultat - Groefting

Drøbakveien Jord er distriktets største leverandør av jordbearbeidede produkter og har Siden 1988 gravd utallige tomter, planert med fyllmasser og matjord. Vi har levert mer enn 20 000 lass med soldet matjord i Oslo-området og opplever stor vekst i flere områder av virksomheten. Vi viderefører tradisjonen med gjenvinning av masser, og øker samtidig fokuset på å omstrukturere inn i det grønne skif... Les mer

Vi i Bentsen Maskin er et lite firma som setter kvalitet og kunde som øverste prioritet. vi tar på oss oppdrag innenfor - tomtegraving - sprengning - vann og avløp - opparbeiding av tomter - etablering av mindre VA anlegg ved spørsmål eller henvendelser ta kontakt for en hyggelig prat :)

Gol Grave & Barkeservice har lang og allsidig erfaring, og har løst graveoppdrag på en effektiv og profesjonell måte helt siden vi kjøpte inn vår første gravemaskin i år 2000. Gjennom årene har vi oppgradert maskinparken betraktelig, og utvidet arbeidsområdet til å dekke stort sett hele Hallingdalregionen. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

Tjenester: Graving - Sprengningstjenester Blindkjellere - Drenering Plenklipping Masseflytting - Masseleveranser

Maskin, traktortjenester og veivedlikehold. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

ATG Multidrift AS er en entreprenørbedrift som tilbyr en rekke tjenester innen alt fra legging av asfalt og belegningsstein til drenering og utgraving for hus og tilbygg. Vi tilpasser oss hver enkelt kunde, finner frem til gode løsninger sammen. ATG Multidrift legger dessuten stor vekt på nøye planlegging for å sikre kvalitetsmessig gjennomføring av alle prosjekter.

"Vi driver med utleie av minigraver og har en del utstyr du kan leie med for å utføre jobben du ønsker.

Fjellsprengning 365 AS

Tajbråtveien 67, 1454 FAGERSTRAND

Fjellsikring – FAGERSTRAND

Sprengetjenester og graving, ta kontakt for gratis befaring!

Tar på meg små oppdrag i Gol og Hallingdal. Ta kontakt for uforpliktende tilbud/befaring.

Graving, steinlegging og utearbeid i hele Buskerud. Ta kontakt for gratis befaring.