Hopp til søk

Resultat - Gravstener

Å miste noen man er glad i er kanskje det vanskeligste man opplever i livet. Selv når alder eller sykdom gjør døden til en naturlig utgang, kommer øyeblikket plutselig. Mange spørsmål vil dukke opp, både med hensyn til følelsesmessige reaksjoner, og i forbindelse med praktiske gjøremål frem mot begravelsen. Vår mangeårige erfaring gir trygg hjelp og veiledning i en tung og vanskelig tid.

Vi er medlem av virke Gravferd (bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge) og følger deres krav til kvalitet og etikk.

Steinen i Lånke ble dannet av havbunn for 450 millioner år siden. Den ligger nærmest horisontalt, og blir saget ut av fjellet. Sorteskifer er en type leirskifer. Den har en ujevn blågrå overflate, og egner seg godt som fasadestein. Bruksområder Steinen blir brukt til peisheller, gulv, vegger, terrasser og trapper. Det ble tidligere eksportert stein i store mengder, spesielt til Tyskland. Pr i dag... Les mer

Velkommen til Begravelsesbyrået Sørmo. Vi står til din tjeneste når ,du mister noen som står deg nær.

Når en som står oss nær dør, vil det i tillegg til sorg og savn, dukke opp mange spørsmål man må ta stilling til. I samarbeid med dere finner vi gode løsninger for en personlig, verdig og fin avskjed. Ring oss for en uforpliktende samtale.