Hopp til søk

Resultat - Gravsteiner

Å miste noen man er glad i er kanskje det vanskeligste man opplever i livet. Selv når alder eller sykdom gjør døden til en naturlig utgang, kommer øyeblikket plutselig. Mange spørsmål vil dukke opp, både med hensyn til følelsesmessige reaksjoner, og i forbindelse med praktiske gjøremål frem mot begravelsen. Vår mangeårige erfaring gir trygg hjelp og veiledning i en tung og vanskelig tid.

Å minnes et liv. Enten du velger å få utformet en helt personlig gravstein, eller du foretrekker en enklere løsning, har Torgard Monument steinen og tilleggselementene du trenger for å skape det gravstedet du ønsker for den som har gått bort. Velkommen til oss.

Velkommen til Begravelsesbyrået Sørmo. Vi står til din tjeneste når ,du mister noen som står deg nær.

Steinen i Lånke ble dannet av havbunn for 450 millioner år siden. Den ligger nærmest horisontalt, og blir saget ut av fjellet. Sorteskifer er en type leirskifer. Den har en ujevn blågrå overflate, og egner seg godt som fasadestein. Bruksområder Steinen blir brukt til peisheller, gulv, vegger, terrasser og trapper. Det ble tidligere eksportert stein i store mengder, spesielt til Tyskland. Pr i dag... Les mer