Hopp til søk

Resultat - Gravmonument

Velkommen til Eide Steinindustri . Vi har vår salgsutstilling av gravsteiner i Sparbu. Her jobber vi også med inngravering av navn og oppussing av gravsteiner.

Å miste noen man er glad i er kanskje det vanskeligste man opplever i livet. Selv når alder eller sykdom gjør døden til en naturlig utgang, kommer øyeblikket plutselig. Mange spørsmål vil dukke opp, både med hensyn til følelsesmessige reaksjoner, og i forbindelse med praktiske gjøremål frem mot begravelsen. Vår mangeårige erfaring gir trygg hjelp og veiledning i en tung og vanskelig tid.

Vi har lang erfaring i møtet med sørgende mennesker uavhengig av tradisjon og trossamfunn, og vi tilrettelegger for best mulig gjennomføring av seremonien. Vi ønsker å gjøre vårt beste for at de pårørende skal oppleve at deres møte med oss blir ivaretatt på en medmenneskelig og respektfull måte. Som godkjent medlem av Virke Gravferd har vi forpliktet oss til å følge bestemte etiske regler, og vi... Les mer

Vi er i dag en av Trøndelags største og eldste bedrifter innenfor gravsteiner og gravminner. Vi tar oppdrag -og har kunder i hele Trøndelag, der vi både leverer gravsteiner, og tar alt service på eksisterende gravminner/steiner. Vi har også mulighet til å levere steiner i resten av landet. La oss gjøre det enkelt for deg, vi har kompetansen og erfaringen!

Å minnes et liv. Enten du velger å få utformet en helt personlig gravstein, eller du foretrekker en enklere løsning, har Torgard Monument steinen og tilleggselementene du trenger for å skape det gravstedet du ønsker for den som har gått bort. Velkommen til oss.

Velkommen til Begravelsesbyrået Sørmo. Vi står til din tjeneste når ,du mister noen som står deg nær.

Velkommen til Begravelsesbyrået Sørmo. Vi står til din tjeneste når ,du mister noen som står deg nær.