Hopp til søk

Resultat - Gravetjenester

Vi tar på oss alt innen anlegg! Hovedvekten av kundekretsen er privatkunder, men vi tar også større jobber for kommune og bedrifter. Vi utfører også massetransport og evt. maskinflytting.

Installasjonsservice er en lokal aut. elektroinstallatør, lokalisert på Borkenes i Kvæfjord. God kompetanse på fiberarbeid. Vi er også maskinentreprenør.

Graving og vaktmestertjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Maskinentreprenør med lang erfaring. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Alt innen hagearbeid og jobb med minigraver.Ta kontakt for gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Githmark Graving og Bryggeservice er lokalisert i Lillesand rett ved idylliske Kaldvell fjorden. Det gir oss mange muligheter både til land og sjøs. Vi utfører alt fra små jobber til større prosjekter.

Tilbyr det meste innen graving og brøyting samt leiekjøring med egen traktor Ta kontakt!

Alt innen graving og utemiljø. Tilbyr også prosjektering og etablering av minirenseanlegg

Sørensen Fjellsprengning AS utfører store og små bore og sprengningsoppdrag og graving på Nordmøre/omegn, som boligtomter, vei og grøft

Svidal Entreprenør AS tilbyr graving, muring meisling og massetransport. Vi skaffer alt av masser. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

VI ER EN LITEN BEDRIFT SOM BESTÅR AV TO ANSATTE, VI DRIVER INNEN FOR BYGG OG ANLEGGS BRANSJEN. VI HOLDER TIL I VÅLER KOMMUNE, MEN VI TAR PÅ OSS ARBEID I MOSS, RÅDE, RYGGE, SARPSBORG, VESTBY, ÅS, MYSEN, ASKIM OGSÅ VIDERE RUNDT OM I ØSTFOLD. VÅLER ANLEGG DA BLE ETTABLERT SENT I ÅRET 2021.

Vi utfører anleggsgartnertjenester, byggetjenester og generelt vedlikehold av eiendom. Ta kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring.