Hopp til søk

Resultat - Glassarbeid

Glassmester Strand ble etablert i 1950 av Helge .R. Strand. Daglig leder i dag er Geir Strand og det finnes 5 ansatte i firmaet. Glassmester Strand AS har erfaring og kunnskap for å kunne hjelpe alle med gode løsninger innen glass og bilglass. Vi har utdanning (mesterbrev, fagbrev, databrev) og lang erfaring fra bransjen.

Glasstek avdeling Østfold AS er opptatt av at din leveranse skal fungere for deg og tilbyr derfor gratis befaring der det er nødvendig. Dette for og kunne gi deg råd og finne løsning på din skreddersydde løsning, fortrinnsvis løsninger som skal monteres av oss. Normalt sett vil vi kunne gi deg et relativt nøyaktig tilbud uten at det er nødvendig for oss å komme på en befaring. Vi vil når tilbudet... Les mer

Vi leverer glasstjenester med god kvalitet! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Velkommen til glassmester Oskar L. Hansen - Vi er din totalleverandør av glassmestertjenester. Vi har gjennom 67 år skaffet oss bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk. Sving innom oss i Halden sentrum, så vil vi gi deg gode ideer og råd om våre mange produkter og tjenester.