Hopp til søk

Resultat - Gaveartikler

Hos Hageland Rom får du hjelp og veiledning av erfarne gartnere. Med vår fagkunnskap i ryggen stiller du sterkt når du skal anlegge ny hage eller friske opp i den gamle. Visste du forresten at du kan få hjelp av en landskapsarkitekt til å designe din egen, helt spesielle hage? Vi er stolte av at vi kan utføre både plantearbeider og enklere anleggsarbeider.

Vi er stolte leverandører av Nordlandsbunaden, Lofotbunaden og Hamarøybunaden som alle er blant de vakreste - spør du oss. Alle bunadene har blitt kjære stasplagg hos oss. Husfliden i Bodø startet i 1902 og er en av byens eldste og mest tradisjonsrike butikker. Vi fører i tillegg til bunad, tradisjonsvarer og varer med mer moderne formgiving.

LUNDEBY & CO. AS er en av Norges største grossister, produsent og leverandør av presentasjonsprodukter til fotografer og fotoforretninger i Norden.

I samarbeid med NAV formidler R A K personer ut i arbeid og skaper arbeidsglede gjennom tilrettelagt arbeid. R A K tilbyr tilrettelagt opplæringsløp, kompetanseheving og karriereveiledning.

Vi er din leverandør av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr. Vi forhandler gode merkevarer til våre kunder. Våre samarbeidspartnere er Snickers, Helly Hansen, Aalesund Protective Wear, Jobman, New Wave, Clique, Harvest & Frost, Craft, Tracker, Sievi, Peltor, Salomon, Petzl, Ledlenser, Hikoki med flere.

VI ER DITT LOKALE GARTNERI – VÅRT FOKUS ER PRIS, KVALITET OG SERVICE. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

ageland er en landsdekkende fagkjede som består av 100 hagesentre. I våre hagesentre kan tilby gode kvalitetsvarer av planter, blomster og hageprodukter. Vi gir deg gode gartnerråd og veiledning til plantestell, slik at du skal lykkes med dine blomster og planter. Vi har et bredt sortiment av planter,.

Hei og velkommen til oss! Mitt navn er Malin Sofie, og jeg er driver og eier av denne nettbutikken med tilhørende systue. Jeg er femte generasjon syeske og har vært med i mammas systue fra jeg var 3 mnd gammel. Da jeg var 16 år begynte jeg å jobbe der ved siden av skolen. Etterhvert ble dette min fulltidsjobb. I 2014 startet jeg opp denne nettbutikken, hvor vi solgte egenproduserte varer og int... Les mer