Hopp til søk

Resultat - Gas

R&M is a global provider of individual and turnkey solutions for interior outfitting on board all types of ships and maritime applications.

Flogas Norge AS er et nytt navn på en veletablert leverandør av propan (LPG) i Norge. Vi overtok LPG- forretningen fra Statoil Fuel & Retail høsten 2012. Flogas Norge er en del av Flogas Group. Flogas Group tilhører DCC Energy, eid av DCC’s plc. DCC plc er børsnotert i London og sysselsetter totalt ca 9000 ansatte. DCC Energy`s visjon er å være ledende innen salg av olje og LPG i sine markeder.

Clima Crystal er forhandler av luft luft varmepumper som har jobbet på varmepumpe markedet i Bergen siden 2020. Vi selger, installerer, og utfører service på luft til luft varmepumper i Bergen og omegn. Selskapet er godkjent av Novap og Isovator AS. Alle spesialister har F-gass sertifikat, så du kan være sikker på at dimensjonering og montering av varmepumpe blir forskriftsmessig og rikti... Les mer

Air Liquide Skagerak (tidligere Skagerak Naturgass) markedsfører og distribuerer natur- og biogass til industri, transport/drivstoff, maritim næring og offentlig bygg.