Hopp til søk

Resultat - Garderobe

Kvik har åpnet ny butikk på Helgeland. Den 2. mars slo vi døren opp til en splitter ny butikk i Mo i Rana. Vårt mål er fornøyde kunder. Vi fokuserer på dine behov, ønsker og drømmer, for vi mener at alle har rett til et kult kjøkken til en overraskende lav pris. Du kan booke oss til møte i butikken, hjemmebesøk eller videomøte.

Vi i Rørlegger’n Fauske er en rørleggerbedrift med 21 engasjerte medarbeidere som gjerne hjelper deg med badet, kjøkken eller oppvarming. Vi er spesialister på rørlegging i både bolighus, hytter, næringsbygg, offentlige bygg og industri. Du ser ofte våre rørleggere på større bygge- og renoveringsprosjekter i hele Salten, og like gjerne på oppdrag med å reparere en kran som lekker på vaskerommet. ... Les mer

Montér Solhaug er det komplette byggevarehuset i Meløy, med blant annet trelast og andre byggevarer, fargehandel, kjøkken, varme & bad butikk.

HTH er et kjøkkenfirma som liker dansk design, kvalitet og landets beste service. Vi er dedikerte for å hjelpe deg med å finne ekte kjøkkenkjærlighet, og spre den til alle rom i huset ditt.