Hopp til søk

Resultat - Frisoer

Liertoppen er et landemerke langs Norges travleste hovedpulsåre, E18 mellom Drammen og Asker. Vi er et veletablert senter med god kundestrøm og enkel adkomst. Med rundt 80 inspirerende konsepter tilbyr vi en god butikkmiks, et bredt servicetilbud og flere koselige serveringssteder, inkludert drive-through servering. Vi byr også vi på hele 1200 gratis parkeringsplasser. Kommer du med el-bil har Li... Les mer

Klar for et besøk? Sjekk følgende åpningstider for Monas Dame og Herresalong. Velkommen til oss

Velkommen til oss i Asker herrefrisør. Våre dedikerte ansatte har ett mål for øye; å gjøre deg enda mer tilfreds med deg selv. Våre frisører har solid og sterk erfaring gjennom kontinuerlig kursing og perfeksjonering.

AFB Eiendom AS eier og forvalter en rekke næringseiendommer i Indre Østfold kommune. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon så hjelper vi deg med ditt behov!

Velkommen til oss. Cut’n Go Frisør Vestby ønsker å være et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidelig tilstedeværelse, et sted hvor vi fokuserer på hva vi kan gjøre for håret ditt. Hos oss får du utført frisørbehandlinger av høy kvalitet til lave priser og vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal være fornøyde. Produkter er viktige verktøy for at vi skal utføre vår jobb på best muli... Les mer

Hos AMFI Drøbak City og Portalen finner du ca. 40 butikker fordelt på ca. 20 000 kvadratmeter.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Velkommen til Jessheim Storsenter med 150 butikker & spisesteder midt i Jessheim sentrum. Hos oss finner du stor variasjon i butikkmiks og et godt restauranttilbud. Vi kan tilby 800 innendørs parkeringsplasser samt rikelig med utendørs parkering. Velkommen innom!

Velkommen til oss. Cut’n Go Frisør Liertoppen er den 5. frisørsalongen i Cut’n Go og ble åpnet Januar 2022 på Liertoppen Kjøpesenter, Lierskogen rett ved E18. Vi ligger i 2.etasje, bygg C, rett ved Bjørklund og rulletrappen opp fra McDonalds. Gode parkeringsmuligheter både innendørs og utendørs på kjøpesenteret gjør det enkelt å komme med bil. Bussholdeplass er rett i nærheten av senteret, slik a... Les mer

Viken Fade er veldig opptatt av kvalitet, god opplevelse og ikke minst en fornøyd kunde. Vi er en av de få igjen i Viken som tilbyr Drop in med en ganske god pris på 250,- for fade og 350 for skjegg of fade. Dette mener vi er en av de mest rimliste prisene for fade per idag ihvertfall med slik kvalitet. Vi holder til midt på strømmen, kom innom for en hyggelig prat!