1

Byggforvaltning AS ble etablert i 1979. Våre arbeidsområder omfatter de fleste sider innen eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, regnskap ogrådgivning innenfor fast eiendom.,,Regnskap – boligrelaterte eiendommer,,Det enkelte boligselskap/sameie har forskjellige behov. Enkelte av våre oppdragsgivere ønsker kun ekstern håndtering av økonomi. Derfor utfører vi, hvis ønskelig, kun regnskapsførsel.

3

S & J Eiendomsforvaltning AS leverer løsninger for forretningsførsel og forvaltning av boligselskaper, herunder sameier, borettslag, aksjeboligselskaper og privateide bygårder. Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller besøk vår hjemmeside.

5

Oppdatert regnskap er viktig. Hos EVER er regnskap ferskvare og du har løpende oppdaterte rapporter i våre skybaserte regnskapssystemer. Med fast regnskapsfører på laget får du de beste forutsetninger for god økonomistyring uansett størrelse på bedriften din. Du kan være trygg på at regnskapet er av høy kvalitet. Alltid.

6

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap.Medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening.Vi er totalleverandør av administrative tjenester

8

Zeit Regnskap tar sikte på å tilby regnskapstjenester til små og mellomstore bedrifter. Vi tror de beste løsningene ligger der man kan kombinere egeninnsats med faglig kunnskap hos regnskapskontor. Det som må gjøres to ganger gir ingen besparelse. Vi bistår blant annet med regnskap, rådgivning, forretningsførsel, lønn, fakturering, budsjettering, ligningpapirer og årsoppgjør. Ta kontakt for en hy... Les mer

9

En moderne bedrift med medlemmene i fokus Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø.