1

Flis og Gulv AS er en total leverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør. Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og har et stort utvalg av klassiske og moderne løsninger til bad, stue, soverom, gang, kjøkken, og utendørsarealer. Vi har også en erfaren håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og fliselegging. Gjennom flere års allsidig... Les mer

2

Vi utfører både små og store prosjekter innen bl.a flislegging, mur og puss. Forhandler av fliser og rehabilitering av bad. 40 års erfaring.

3

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Våre Fossline kjøkken bygges i Norge på norske tradisjoner, og vi kan anbefale våre svenske Kungsäter Kök til den kresne kunden. Vi tar oss av all form for logistikk fra bestilling til ferdig montert innredning.

4

Vi er et lite rørleggerfirma som er svært fleksible og allsidig. Vi har spesialisert oss på rehabilitering av badrom, men tar selvsagt alle typer oppdrag. Vi har tett samarbeid med dyktige håndtverkere vi stoler på slik at jobben blir utført til avtalt tid. Vi gleder oss til å begynne på ditt prosjekt!

5

Murmester Jon A. Nygård AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett, og mange dedikerte og dyktige ansatte med våtromsertifikat.

6

Velkommen til Askøy Brensel AS. Vi leverer et bredt spekter av produkter innenfor belegningsstein, hage, støttemur, ovner, peiser, sand, singel, og skifer. Nødvendig verktøy og tilbehør finner du i butikken vår. Vi har god erfaring med varmepumper og leverer fra kjente produsenter. Kom gjerne innom å se produktene i vår utstilling.

9

Velkommen til Johansen Murservice! Vi er et nyoppstartet murerfirma, som har over 15 års erfaring i bransjen. Johansen Murservice holder til i Bergen, men leverer tjenester til hele Hordaland. Vårt fokus ligger i å levere best mulig kvalitet, service og fleksibilitet for våre kunder. Vi utfører alt innen muring, pussing og flisearbeid. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende befaring!

11

Holgersen Mur og Fliser AS er et velrenommert murerfirma i Bergen. Firmaet ble etablert som aksjefirma i 2004. Firmaet drives i dag av 4. generasjons murmestre og murere. Vi er i dag 7 ansatte, noe som gir oss faglig tyngde. Vi har en meget stabil og fast arbeidsstokk. HMS arbeid er viktig for oss, dette har igjen gitt resultater i form av 0 ulykker, trivelig arbeidsplass og glade medarbeidere

12

Vi utfører all type jobber innenfor fasade, fasaderehabilitering, flis legging. Forskaling, grunnmur, ildsteder, murer arbeid, pussearbeid og arbeidsstøping av teglhus. Ta kontakt for befaring