Hopp til søk

Resultat - Fillers

Vi er en av Norges største klinikker på kombinasjon av kosmetisk laserbehandling & plastikkirurgi. Plastikkirurg med lang og bred erfaring

VELKOMMEN TIL VÅRT MEDISPA ‘’Vi er spesialister med lang erfaring innen estetiske og medisinske behandlinger’’ Ta kontakt for gratis konsultasjon!

Medilaser er en hud og laserklinikk, senter for estetisk medisin. Vi tilbyr alt innenfor hudpleie, injeksjoner og laserbehandlinger. Rynkebehandling med fillers og botox. Hårfjerning med diodelaser. Fettfjerning på mindre områder. Erfaring siden 2005. Vi har leger, kosmetisk sykepleier og hudterapeuter. Vi finner ut hva som passer best for deg ved å utføre hudanalyse og medisinsk vurdering. Vi ha... Les mer

Frøken Botox

Storgata 157, 3915 Porsgrunn

Hudpleie – Porsgrunn

Kosmetiske hudbehandlinger som utføres av internasjonalt sertifisert Vernepleier. Min utdanning.... Din trygghet

VELKOMMEN TIL LUNDSEN LEGESENTER Velkommen til vår profil. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Du vil finne en del informasjon om legesenteret på vår hjemmeside. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Hos Angel Skin Clinic er vi spesialister på injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie. Du finner oss kun 10 min fra Bergen sentrum. Ta kontakt for en gratis konsultasjonstime.

Hos oss finner du noen av de mest erfarne leger og sykepleiere innen medisinsk hudpleie og kosmetiske ansiktsbehandlinger! Vi hjelper deg når du trenger å fremstå enda litt bedre. Vi er mest kjent for vår ekspertise i botox og restylane, men vi tilbyr også andre typer hudforbedring og rynkefjerning, og behandling av sprengte blodkar, solskader og pigmenteringer.