Hopp til søk

Tertnes Gruppen består av dedikerte byggmestre og murere, med forskjellige spesialfelt og tar ansvar for hele prosjektet fra start til ferdigstillelse. Vi har lang erfaring innen oppføring, oppussing og rehabilitering og leverer håndverkertjenester innenfor murerfaget som flisarbeid, mur og puss.. Vi påtar alle oppdrag i Bergen og omegn - Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store!

Vi pusser vinduer hos en mengde bedrifter, fra store oljeselskaper og offentlige institusjoner til små butikker med bare ett vindu. Hvor det er vinduer, trengs Elite Vinduspuss.

Velkommen til Malermestere Espetvedt og Graawe AS. Trenger du maler? Våre malermestere hjelper deg med et profesjonelt og godt utført prosjekt! Vi er ett mellomstort malerfirma som utfører det meste innen malerfaget, innvendig som utvendig. Våre spesialiteter er tapetsering, sparkling, fasadevask, reparasjoner av fasader i mur og tre, gulvbelegg, våtromsarbeider , rehabilitering , nybygg , små og... Les mer

Skal bilen gjøres klar for sesongen, eller kanskje bare en vedlikeholdsvask? Ser din innkjørsel/fasade ut som den virkelig kunne trengt vedlikehold? Lien Autospa er en liten bedrift som allitd jobber mot å yte det lille ekstra for deg!

Malermester Torgersen er ett av Bergens førstevalg for både privatpersoner, entreprenører og offentlige etater når oppussing, renovering og nybygg står på tapetet! Vi har gjennom våre samarbeidspartnere mulighet til å tilby totalentreprise for ditt prosjekt, og med vår lange erfaring kan vi garantere deg at vi både er pålitelige, punktlige og profesjonelle. Vi er med fra start til slutt når nye ... Les mer

Mr. Clean AS utfører alle tjenester innenfor Renhold, Kantine og Eiendomsservice. 30 års erfaring har gitt oss en posisjon og kompetanse som gjør det mulig for oss å tilby en av markedets beste renholds- og servicetjenester til både bedrifter og privatpersoner til svært fornuftige priser.