Hopp til søk

Resultat - Elektriker

Visjonel AS er en elektrikerbedrift med 15 ansatte og har vårt hovedkontor i Oslo. Våre 2 avdelinger her samt vår avdeling i Moss gjør at vi har et stort dekningsområde og kan påta oss oppdrag i alle størrelser i hele det sentrale Østlandet.

Tidemand Elektro tilbyr alt av elektrikertjenester for private og næringslivet. Mer enn 110 års drift har gitt oss mange gode og langsiktige relasjoner, og vår brede erfaring gir trygghet gir trygghet for kunder og samarbeidspartnere. Vår lange historie skal videreføres gjennom tillit og soliditet, til det beste for våre kunder og ansatte.

Vi gjør små og store installasjoner, i bedrifter og hos private, og leverer elektro, tele og dataprodukter og løsninger.

El Kraft Elektro AS er en moderne elektrikerbedrift som utfører alle typer elektriske installasjoner og løsninger tilpasset et hvert behov. Vi tar oppdrag for private kunder, bedrifter, borettslag og industri i Oslo og Akershus.

Kampen Installasjon AS Vi leverer våre tjenester til kunder med behov for elektriske løsninger som krever en sertifisert og seriøs elektrobedrift. Vi tror på kvalitet i alle ledd og prøver alltid å følge dette prinsippet gjennom våre verdier, og samarbeid med andre aktører. Vi i Kampen Installasjon AS har som målsetting å bli oppfattet som en ryddig, seriøs og punktlig elektrobedrift. Vårt ønske... Les mer

Vi tilbyr elektroinstallasjoner for næringsbygg, belysning og privatmarkedet. Med vår ekspertise, og dyktige ansatte, er vi fortrolig med å levere våre oppdrag etter kundens tilfredshet.Våre tjenester utføres i område Oslo og Akershus. Vi er medlem av Norgeseliten.

Vårt firma har vært i full drift siden 1946 og er i dag en moderne installasjonsbedrift med nedslagsfelt i Oslo og omegn.

Kvikk Installasjon AS er en elektrikerbedrift som baserer seg på serviceoppdrag og mindre bygg. Vi leverer rask og god service. Faglig dyktige ansatte sørger for at du blir fornøyd!

Arkel Alliansen AS består av 4 Arkel-bedrifter, lokalisert Oslo, Asker og Bærum, Romerike og Innlandet.

Velkommen til E-Verket Elektroinstallasjon AS! Vi utfører alt av elektrikertjenester og samarbeider med håndverkere. Slik kan vi tilby deg en totalpris når du skal pusse opp eller bygge nytt.

Eltron Installasjon AS er et godkjent og autorisert elektrikerfirma. Vi ser frem til å høre fra deg.

Velkommen til Elektro-Fagmannen – din elektriker i Oslo, vår erfaring er din trygghet! Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og en bred erfaring fra elektrikerbransjen. Vi har som mål å alltid være up-to-date når det kommer til forskrifter og kursing, så alle våre montører gjennomfører årlig de nødvendige kurs som arrangeres av bl.a NELFO.

Elektrounion AS er et innkjøpslag for små og mellomstore elektroentreprenører med 470 medlemmer. Vi ønsker å gjøre hverdagen til det enkelte medlem mer effektiv og lønnsom. Det store antall medlemmer gjør det mulig å forhandle frem slike betingelser som vil fremme konkurransedyktighet. Medlemskapet er gratis!

Elektroinnovasjon AS er et elektrikerfirma med fokus på kvalitet, service og gode løsninger. Vi utfører det meste innen elektriske installasjoner med et bredt nettverk av samarbeidspartnere for å dekke dine behov best mulig. Videre er vi eksperter på ladeløsninger til elbil for privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi utfører alle typer oppdrag, alt fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Vi garanterer topp kvalitet/service fra alle våre montører, og leverer kun produkter fra kjente merkevareleverandører. Kvalitetsbevisst elektriker i Oslo. Ser du etter en elektriker i Oslo? Vi hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i området Oslo og Akershus, fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Du får... Les mer

ABA-Elektro AS har snart 30 års erfaring innen elektrofaget, og vi vet hvordan vi skal bistå deg som på best mulig måte. Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked, og har også en rekke oppdrag for privatkunder. Ta kontakt med oss i ABA-Elektro AS i dag, om du har spørsmål om oppdrag vi kan utføre for deg.

Velkommen til Elektrokonsept AS – din trygge og profesjonelle leverandør av el-tjenester. Vi leverer nyinstallasjoner, utfører service, feilsøking og hasteoppdrag. Vårt fokus er høy kvalitet til riktig pris med spisskompetanse innen belysning og smarthus. Elektrokonsept AS er en totalleverandør av el-installasjoner for sameier og borettslag. Ring oss for gratis befaring.

Elektriker i Oslo og Viken – vi tar alle elektrikeroppdrag i alt fra bolig til næringsbygg med kundens beste i fokus. Vi møter opp på jobb med tre viktige ting i fokus hver eneste dag: punktlighet, åpenhet, service. Fornøyde kunder er vår viktigste referanse. Det er det vi lever av. Nettopp derfor er vi opptatt av å yte høy grad av service, uansett oppdrag. Vi ser frem til å høre fra deg.