Hopp til søk

Resultat - Elektriker

Visjonel AS er en elektrikerbedrift med 15 ansatte og har vårt hovedkontor i Oslo. Våre 2 avdelinger her samt vår avdeling i Moss gjør at vi har et stort dekningsområde og kan påta oss oppdrag i alle størrelser i hele det sentrale Østlandet.

Kampen Installasjon AS Vi leverer våre tjenester til kunder med behov for elektriske løsninger som krever en sertifisert og seriøs elektrobedrift. Vi tror på kvalitet i alle ledd og prøver alltid å følge dette prinsippet gjennom våre verdier, og samarbeid med andre aktører. Vi i Kampen Installasjon AS har som målsetting å bli oppfattet som en ryddig, seriøs og punktlig elektrobedrift. Vårt ønske... Les mer

Tidemand Elektro tilbyr alt av elektrikertjenester for private og næringslivet. Mer enn 110 års drift har gitt oss mange gode og langsiktige relasjoner, og vår brede erfaring gir trygghet gir trygghet for kunder og samarbeidspartnere. Vår lange historie skal videreføres gjennom tillit og soliditet, til det beste for våre kunder og ansatte.

Kvikk Installasjon AS er en elektrikerbedrift som baserer seg på serviceoppdrag og mindre bygg. Vi leverer rask og god service. Faglig dyktige ansatte sørger for at du blir fornøyd!

Vi gjør små og store installasjoner, i bedrifter og hos private, og leverer elektro, tele og dataprodukter og løsninger.

Elmann AS utfører alle typer elektrikertjenester for privatkunder, borettslag og næringseiendommer. Kontakt oss gjerne i dag for en hyggelig prat. Vi fikser det!

HOEL ELEKTRO AS ble etablert i 1974. Vi utfører de aller fleste typer elektroinstallasjoner, store og små oppdrag. Primært utfører vi oppdrag for det private næringsliv (næringsbygg), men også innenfor offentlig sektor, og private husholdninger. Vi har fokus på kvalitet og service. Vi skal levere arbeider av god kvalitet, med fokus på sikkerhet i anlegget, sikkerhet ved utførelse og at anlegget... Les mer

Elektro Union tilbyr smarte løsninger og gode avtaler for elektroinstallatører over hele landet. Vår målsetting er å gjøre hverdagen til medlemsbedriften mer effektiv og lønnsom. Vår jobb er å forhandle frem gode avtaler for medlemmene, slik at den enkelte kan bruke tid og energi på andre oppgaver som er viktig for å drive en sunn og god virksomhet. Vil du vite mer om oss? Send en e-post eller ri... Les mer

Vårt firma har vært i full drift siden 1946 og er i dag en moderne installasjonsbedrift med nedslagsfelt i Oslo og omegn.

ABA-Elektro AS har snart 30 års erfaring innen elektrofaget, og vi vet hvordan vi skal bistå deg som på best mulig måte. Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked, og har også en rekke oppdrag for privatkunder. Ta kontakt med oss i ABA-Elektro AS i dag, om du har spørsmål om oppdrag vi kan utføre for deg.

Eltron Installasjon AS er et godkjent og autorisert elektrikerfirma. Vi ser frem til å høre fra deg.

Elektroinnovasjon AS er et elektrikerfirma med fokus på kvalitet, service og gode løsninger. Vi utfører det meste innen elektriske installasjoner med et bredt nettverk av samarbeidspartnere for å dekke dine behov best mulig. Videre er vi eksperter på ladeløsninger til elbil for privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi ser frem til å høre fra deg.

Velkommen til Elektro-Fagmannen – din elektriker i Oslo, vår erfaring er din trygghet! Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og en bred erfaring fra elektrikerbransjen. Vi har som mål å alltid være up-to-date når det kommer til forskrifter og kursing, så alle våre montører gjennomfører årlig de nødvendige kurs som arrangeres av bl.a NELFO.

Velkommen til Elektrokonsept AS – din trygge og profesjonelle leverandør av el-tjenester. Vi leverer nyinstallasjoner, utfører service, feilsøking og hasteoppdrag. Vårt fokus er høy kvalitet til riktig pris med spisskompetanse innen belysning og smarthus. Elektrokonsept AS er en totalleverandør av el-installasjoner for sameier og borettslag. Ring oss for gratis befaring.

Elektrounion AS er et innkjøpslag for små og mellomstore elektroentreprenører med 470 medlemmer. Vi ønsker å gjøre hverdagen til det enkelte medlem mer effektiv og lønnsom. Det store antall medlemmer gjør det mulig å forhandle frem slike betingelser som vil fremme konkurransedyktighet. Medlemskapet er gratis!

Velkommen til Elektrokompetanse AS. Elektrokompetanse AS er en liten installatørbedrift som ble etablert i 2006 og holder til på Bryn i Oslo. Vi har lang og bred erfaring innen faget og gjennomfører alle type elektroarbeider hos både private og næringskunder.Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Fagerborg installasjon AS er et installasjonsfirma som utfører alle typer elektriker oppdrag. Vår kundemasse fordeler seg likt mellom privatkunder og bedrifter. Ta kontakt for en hyggelig elektroprat!