Hopp til søk

Resultat - Dyrepass

Hos oss kan hunden eller katten din få et hyggelig hotellopphold mens du er på ferie. Hotellet er et moderne og lettstelt anlegg blant annet med moderne fyranlegg for vannbåren gulvvarme og moderne, ventillerte dyrerom med luftegårder. Alle boenhetene i hunde- og katteavdelingene er flislagt. Anlegget er utstyrt med alarm og videoovervåkning.

  • Hundepensjonat
  • Kattepensjonat
  • Vask, føning, børsting
  • Dyrebutikk
  • Spa

Dyredoktoren er en velutstyrt klinikk for å tilby allsidig hjelp ved behov av røntgen, ultralyd, EKG, tannbehandling, flere typer kirurgi, blodanalyser, rådgiving, etc. Vi satser høyt for å tilby beste behandling for husdyr og kjæledyr. Dyredoktoren finner du på Soma i Sandnes.

LITT OM OSS Vi er en barnehage for hunder. Bisken Barnehage holder til på en helt fantastisk plass, kun 4 minutter unna av og påkjøring til E-18 retning Oslo/Drammen. Rett ved Hegg skole i Lierbyen, på baksiden av Frantz Hegg Gartneri finner du oss. Påmelding eller spørsmål, på mail til post@biskenbarnehage.no , ved å ringe 97097024 eller ved å legge igjen henvendelse på nettsiden. Du kan også n... Les mer

Ullerud dyrepensjonat tar imot hunder, katter, fugler og gnagere. Se www.ulleruddyrepensjonat.com for mer info.