Hopp til søk

Resultat - Dugnad

Vi leverer container til Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og omegn. I vår nettbutikk kan du enkelt bestille container til fastpris. Du kan vrake din bil mot full vrakpant hos oss, vi henter også biler.

Vårt kontor og anlegg ligger i Versvikvegen 16, med Skien, Porsgrunn og omegn som nedslagsfelt. Vi leverer container og andre avfallsløsninger til Skien, Porsgrunn og omegn. I vår nettbutikk kan du enkelt bestille container til fastpris. Hos oss kan du også levere næringsavfall.

Dugnaden.no, har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Produktene våre holder svært høy kvalitet og er produsert hos kjente merkevare leverandører. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker.

Om Reflekspartner ​Reflekspartner holder til i fine lokaler på Stensarmen 16 i Tønsberg. Vi har levert refleksutstyr til skoler og barnehager i samråd med store og små aktører i det lokale næringslivet, Statens vegvesen, Politiet og Trygg Trafikk i over 20 år. Vårt hovedfokus er å produsere refleksvester og utstyr av god kvalitet for å holde våre barn synlig i trafikken.