Hopp til søk

Resultat - Doegnvakt

Drømmer du om nytt bad? Våre godkjente våtromsbedrifter kan både ta ansvar for og gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom - fra befaring, søknader til offentlige etater, bygging i tråd med gjeldende forskrifter og til Byggebransjens våtromsnorm (BVN), til ferdig godkjent bad til avtalt tid og pris. Enklere og tryggere blir det ikke. Velkommen innom!

Lindås Rør & Sanitær AS leverer røyrleggjartenester frå Gulen i nord til Bergen i sør. Vi har kompetanse i alle fag; VVS, VA, rehabilitering av bad, varme & energi, sprinkleranlegg, bustader, service og butikk.

Bravida er ledende elektroleverandør av installasjon/service/sikkerhet. Vi utfører service innen elektro, varmepumper og sikkerhet (AAK/alarm/ITV)

Jeg har 25 år i låsbransjen og er utdannet låsesmed. Jeg tilbyr service og montering av automatikker, rundeller, porttelefonanlegg, adgangskontroll, vaktmestertjenester, lås og beslag til privat og næring av høy kvalitet. Ingen jobb er for liten. Her er det ingen telefon kø og du forholder deg til en person hver gang, ta kontakt så finner vi en løsning for deg eller din bedrift!