Hopp til søk

Tar på meg alt innen tømrer & snekkertjenester. Om du trenger hjelp til å bygge en terrasse eller oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Ta kontakt for befaring

OBOR Entreprenør AS er en komplett leverandør av tjenester innen bygg og anlegg. Vi utfører alt fra små snekkeroppdrag og reparasjoner, til renovering og ferdigstilling av nybygg. Vi tilbyr våre tømrertjenester og utfører oppdrag for private kunder og bedrifter i Oslo og Akershus. Ta kontakt for en gratis befaring og et prisoverslag.

Vi tilbyr alt innen tømrer og snekkertjenester! Ta kontakt for befaring.

HP Grorud Service tilbyr en rekke ulike tjenester som snekker, møbelsnekker, blikkenslagertjenester, vaktmestertjenester, mekanisk verksted og malerservice. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Bygger terrasser, gjerder, utehus. Tar på meg alt innen snekkerjobber for private og offentlige. Ingen jobb er for liten eller for stor.

Tre i bygg AS ble etablert i 1991 og er i dag sentral godkjent. Vi utfører alt innen bygg, hus, eneboliger og har lang erfaring. Vi jobbet mest med Nybygg – tilbygg og påbygging – Våtrom – Ombygging og vedlikehold hovedsakelig rettet mot privatmarkedet. Men vi har også noen fornøyde bedriftskunder. Vi er kjent for å være best på service, nydelig arbeid, levere til avtalt tid og konkurransedyktige... Les mer