2
3

LLENTAB-konseptet for stålbygninger er bredt anerkjent for sin effektive konstruksjon, høye kvalitet og tilpasningsdyktighet til forskjellige behov og krav. Et fleksibelt utvalg for kunder med visjoner; de forteller om sine drømmer, vi virkeliggjør dem i stål.

4

Protan AS er et familieeid konsern med hovedkontor i Drammen med produksjon i Norge, Sverige, og Polen. Protan har i tillegg, takentreprenørbedrifter i alle de nordiske land, og er blant de ledende på sine felt. Klikk til vår hjemmeside for mer informasjon: www.protan.no

5

Vi tilbyr kompetanse gjennom dyktige, faglærte og arbeidsvillige håndverkere som både entreprenører og håndverkerfirma vil ha stor glede av.

7

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen Bygg & arkitektur, Samferdsel & byutvikling, Energi, Vann, Miljø & helse og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. På verdensbasis har vi totalt 14 000 medarbeidere, lokalisert i 35 land.

9

Romfarer arkitekter as er et arkitektkontor med 15 ansatte. Vi jobber med oppdrag i alle størrelser innenfor både offentlig og privat sektor.

10

Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Vi skal iverksette og gjennomføre Stortingets vedtatte politikk innen statlig bygge- og eiendomssektor og vår hovedoppgave er å tilby kostnadseffektive og funksjonelle lokaler til statlige virksomheter.

15

K Byggservice AS ble startet i 2005, og har siden den gang utviklet seg til å bli et velrennomert firma med 50 ansatte. Vi har lang erfaring innen nybygg, vedlikehold og rehabilitering av bygg. Vår spesialitet er rehabilitering av bygg, murarbeid, puss og flislegging.Selskapet har sentral godkjenning og er godkjent for ansvarsrett.

19

Hans-Jacob Hansen ble sivilingeniør i 1967. I perioden 1974-2003 var Hansen daglig leder og majoritetseier av OPAK AS. I perioden 2003 – april 2013 har han arbeidet som prosjektleder, spesialrådgiver med ansvar for egne og medarbeideres oppdrag innenfor: Prosjektledelse, Prosjekteringsledelse, Byggeledelse, Kontraktsrådgivning, HMS/SHA, Område- og detaljreguleringsplaner og konsekvensutredninger.... Les mer