• Brannvarsling Vestland

Bravida er ledende elektroleverandør av installasjon/service/sikkerhet. Vi utfører service innen elektro, varmepumper og sikkerhet (AAK/alarm/ITV)

Fornøyde kunder siden 1917 er vår beste anbefaling! As Bergen Installasjon er i dag Bergen sitt eldste elektriker firma. Vi lever alt innen elektrisk arbeid.

Fokus Elektro tar mål av seg å vere ein trygg og pålitelig leverandør av elektro og tele/data. Vi har tilsette med høg kompetanse og riktige haldningar, og dette har vore kjernen til vår suksess. Fokus Elektro konsernet held til i Florø, Sogn og Fjordane. Det består i dag av tre selskap; Fokus Elektro AS (morselskap), Fokus Elektro Maritim AS og Fokus Infranett AS.

Eiendomsbransjens mest komplette og raskeste anbudsprosess; på nett. Ved hjelp av en prisrobot og digitale verktøy, gjør vi både innkjøp og oppfølgning av renhold, renovasjon, byggdrift, elektro og ventilasjon til en enkel og oversiktlig prosess. I Really! jobber vi med å gjøre det enklere for eiendomsbransjen. Vi eliminerer unødvendig tidsbruk på tilbud og fysisk befaring. Du får opp pris med e... Les mer