1

DWTeknikk leverer en totalløsning til fjell- og betongsaging. Maskinparken består av både elektrisk og diesel-drevne maskiner.

2

Thomas Betong (tidigare Færdig Betong) har levererat Prefab produkter till den norska marknaden sedan mitten på 80-talet. Idag erbjuder vi både forspente och slakkarmerte plattendekker samt skallvegger, trapper og balkonger. Vi kan även, genom samarbetspartners, erbjuda uppförande av råbygget. Förutom leverans av prefab produkter hjälper vi våra kunder med smarta konstruksjonsløsninger i tidiga s... Les mer

4

Det å bygge betong er både bærekraftig og vakkert. Ferdigbetong leverer både til bedrifts- og privatkunder og vi hjelper deg med betongleveranser til dine byggeprosjekter, uansett størrelse.

6

Det å bygge betong er både bærekraftig og vakkert. Ferdigbetong leverer både til bedrifts- og privatkunder og vi hjelper deg med betongleveranser til dine byggeprosjekter, uansett størrelse.

7

Velkommen til Buskerud Betong Bygg AS! Vi kan tilby lang erfaring og fagkompetanse innen alt av betongarbeider: grunnmurer, trapper, støttemurer og gulv. Ta en kikk på våre produkter for eksempler på prosjekter vi har hatt. Kontakt oss for en uforpliktende prat. Kanskje vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt?

8

Avdelingen på Kongsberg ble startet opp i juni 2010. Vi har på tre år vokst til å bli 14 fast ansatte og 4 prosjektansatte. Mur Består av 5 fast ansatte murere og 2 lærlinger. Denne avdelingen driver med tradisjonell muring, puss, piper og peiser. Flis Består av 5 fast ansatte og 2 prosjektansatte flisleggere som driver kun med flislegging. Betong Består av 2 fast ansatte og 2 prosjektansa... Les mer

11

Markedsledende innen betongpumping i Norge, vi tar oppdrag på hele Østlandet og disponerer 33 betongpumper med rekkevidde fra 0-52 meter. Vi jobber mot bedrifts- og privatmarkedet, med oppdrag i alle størrelser. Vi har Norges største utvalg av betongpumper, vi disponerer 11 pumpemixere, 33 betongpumper og 3 trommelbiler.

13

Romerike Betongsaging AS ble startet i 1992 og videre omgjort til aksjeselskap i 1998. Daglig leder har 25 års erfaring i bransjen. Vi har i dag 4 ansatte. Hovedtyngden av arbeidsoppdrag ligger i Oslo/Akershus, men vi tar også på oss oppdrag ellers i østlandsområdet. Vi tar oppdrag både innen offentlige bygg, industribygg, landbruk og private som enten skal bygge om huset sitt eller utvide.

14

Karlsrud betongpumping (kbp) er ett firma som har spesialisert seg på transport og pumping av ferdigbetong. Våre oppdrag er alt fra små baderomsgulv for private til store tunge konstruksjoner for entreprenører.

15

Asker Entreprenør er en entreprenørbedrift med hovedkontor på Hvalstad i Asker, regionkontor i Nittedal og i Follo/Østfold. Oppland, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold og Østfold er virksomhetenes geografiske nedslagsfelt. Omsetningen i 2016 ble 750 MNOK og det forventes en omsetning på 900 MNOK i 2017. Asker Entreprenør har 130 ansatte fordelt på 70 funksjonærer og 60 fagarbeidere i betong – o... Les mer

19

Dyktig mur og flislegger. Jobber i Gol, Hallingdal & Hemsedal. Ta kontakt for gratis befaring.