Hopp til søk

Resultat - Barneskole

Lørenskog Friskole er en skole med en klar visjon: Lørenskog Friskole skal medvirke til å bygge samfunnsbevisste elever med et riktig og godt selvbilde grunnfestet i den kristne tro og de kristne grunnverdier. Videre sier vi at hvert enkelt barn er unikt i skaperverket og fortjener de beste muligheter for å utvikle sine evner. Dersom du ønsker en slik skole for dine barn, er du velkommen til å ... Les mer

Vi har en engasjert personalgruppe som er opptatt av at elevene skal ha en trygg og god skolehverdag både faglig og sosialt. Vi har fokus på at våre elever skal oppleve å bli sett, oppleve mestring og erfare at de er verdifulle akkurat slik de er, og vi vil løfte fram det kristne menneskesynet – at alle er like mye verdt.

Undervisningen foregår delvis i tradisjonelle klassetrinn og delvis i sammenslåtte grupper. Skolen har ulike aktiviteter på tvers av alderstrinnene, som blant annet månedlige skolemåltider og morgenstunder.

Velkommen til Gursken oppvekstsenter! Vi ligg i Gurskebotn i Sande kommune. Stort fokus på Støttande og trygt læringsmiljø. Det bygger på PALS-modellen. Det står for positiv åtferd, støttande læringsmiljø og samhandling. I Sande kommune held vi på med dette utviklingsarbeidet saman med skulane på Larsnes, Gjerdsvik, Sandsøy og Kvamsøy.

Gratangsbotn skole har ute- og turområde med lysløype, lavvo på fjellet og naust i fjæra med båt. Skolen har også tilgang til idrettshall og fotballbaner. SFO ligger i skolens lokaler med tilgang til skolens arealer og uteområde. Gratangen bibliotek og skolebibliotek er i skolebygget med åpningstider på dag og ettermiddag.

Sandøya Montessoriskole ligger idyllisk til i skjærgården utenfor Brevik vegg i vegg med Sandøya Naturbarnehage. Vi har kanskje Norges største skolegård, med hele øya som boltringsplass. Skolen er en privat heldagsskole med elever fra 1 - 10 trinn. Montessoripedagogikken er en helhetlig utdanning som følger barnet fra fødsel og inn i voksenlivet. Den voksnes rolle er å veilede og tilrettelegg... Les mer

Eltoft Montessoriskole AS bruker aktivt de ressursene som vi har i vårt nærmiljø, som er Steinfjorden. Vi samarbeider med Marielle om skolehagen på Saupstad, og vi planlegger å utvikle samarbeidet surfemiljøet på Unstad. All aktivitet i regi av Eltoft Montessoriskole AS skal være preget av respekt og vennlig tilnærming.

Bønes skole er en sentral del av det lokale samfunnet i Bønes, Bergen. Som en ledende barneskole i området, legger vi vekt på å tilby et inkluderende og stimulerende læringsmiljø for våre elever fra 1. til 7. trinn. Med et dedikert team av erfarne lærere og støttepersonell, streber vi etter å fremme akademisk dyktighet, personlig vekst og sosialt engasjement hos hver enkelt elev. Vår pedagogiske ... Les mer

Hansnes skole er en kombinert barne- og ungdomsskole fordelt på 9 trinn, med sammenslått 5.og 6.trinn. Vi har 124 elever inneværende skoleår. Skolen ligger sentralt i kommunesenteret omkranset av hav og fjell. Skolens plassering gir gode muligheter for bruk av naturen i undervisningen og ekskursjoner. I tilknytning til skolen har vi ballbinge, kunstgressbane, lavvo og gymanlegg med svømmehall. I ... Les mer

Lurer du på noe om Skolelyst®-abonnementet ditt? Spør oss her!

Velkommen til Steinerskolen i Fredrikstad! Her er det barna som står i sentrum. Skolen holder til på Rolvsøy i gammelt kulturlandskap, midt mellom vikingbyen Sarpsborg og renessansebyen Fredrikstad. Skolen har barnetrinn, mellomtrinn og ungdomsskole.