Hopp til søk

Resultat - Barnehage

Velkommen til Malvik kommune. Se vår hjemmeside for mer informasjon om kommunen eller kontakt oss på chat.

Perslia Familiebarnehage er en liten privat barnehage på Heimdal i Trondheim. Vi tar imot inntil fem barn i alderen 0-6 år. Et lite antall barn sikrer at hvert barn får den oppmerksomheten de fortjener og har behov for.

Trondhjems Hospital kan tilby leie av hyggelige selskapslokaler velegnet for feiring av ulike begivenheter. Lokalene er av forskjellig størrelser med kapasitet fra 5 til 60 gjester. For nærmere informasjon og bestilling ta kontakt over telefon 72544200.

Taraxacum barnehage er en privat barnehage i Stjørdal kommune. Sammen med Tussilago barnehage er Taraxacum en del av Stjørdal Barnehage SA. Stjørdal Barnehage SA eies av foreldrene til de barna som går i barnehagen. Barnehagen ligger i nærhet til sentrum, ulike skoler og naturen. Taraxacum er en fireavdelings barnehage med to småbarn- og to storbarnsavdelinger.

Besøkssenter rovdyr Namsskogan ligger ved E6, nesten midt i Norge. Vi er samlokalisert med Namsskogan Familiepark i Namsskogan kommune. Senteret ligger ca. 3,5 times kjøring nord for Trondheim og ca. 2 times kjøring sør for Mosjøen.