Hopp til søk

Resultat - Band

Vefsn Folkehøgskole www.vefsnfolkehogskole.no Toppen har 9 linjefag; Work@Musik band – singer/songwriter – laptop musiker , work@stage - Teater Impro Film, Lyd/Lys/Scene, Friluftsliv lett, Kajakk og klatring Canada, Fotball fordypning, Idrett ALT, Fitness puls PT og E-sport.

Ved bryggekanten, i Fredrikstad. Lokale råvarer, live musikk og byens beste pizza.

Din dekk og felg leverandør i Arendal og omegn. Agder Supply AS er total leverandør av verkstedutstyr og service/kalibreringstjenester forbundet med dette. Vi har 30 års erfaring på markedet og importerer og selger kjente merkevarer. Vi prosjekterer i samarbeid med kunder og arkitekter verkstedløsninger for fremtiden. Ring oss i dag på 37 23 51 10!

Sandnes kulturskole er med sine ca.2.600 elever en av landets største. Nærmere 750 av våre elever er medlemmer i skolekor og korps. Skolen har omlag 80 lærere og i tillegg er 25 dirigenter i skolekor og korps knyttet til kulturskolen. Undervisningen skal ta utgangspunkt i at alle mennesker har behov for å gi uttrykk for følelser, tanker og fantasier gjennom musikk og kunst. Skapende kunstuttrykk ... Les mer

Det dreier seg i hovedsak om begynnernivå, med unntak av gitar og piano hvor ekspertisen er høyest. Undervisningen blir tilpasset den enkelte elev, og med elevens medbestemmelse av innhold så langt det lar seg gjøre. Vi legger vekt på at det skal være moro å lære og at trivsel øker lærevilje og evne. Tilbudet er åpent for både voksne og barn.

Vi gir deg gitarglede! Uansett om det er å bli forelsket i noe nytt eller å få orden på instrumentet du allerede har. Vi viderefører filosofien vi hadde da vi drev Tre45 og fokuserer på litt mer ukjente og spennende merker som virkelig gir deg valuta for pengene. Det trenger ikke koste mye, men det må være bra. De produktene vi viser frem her på nettsiden er de vi fokuserer spesielt på, men vi l... Les mer

Den største delen av undervisningstilbodet vårt er retta mot barn og ungdom 0-20 år. Vi har undervisning i musikkfag, teater, dans, visuell kunst, film, og enda meir. Hos oss kan du oppdage heilt nye interesser, utvikle dine kunstnariske evne og få nye vener!

Kulturskolen er et musikk- og kulturfaglig tilbud. Tilbudet er organisert i tilknytning til skoleverket og kulturlivet ellers.

I Kvitsøy kulturskole kan du søke om plass med undervisning i piano og gitar. Lærerne viser stort engasjement i elevenes utvikling og skaper trygge undervisningsrammer, noe som gjør at kulturskolen fremstår som en flott og trygg læringsarena.

Et allsidig band fra Selbu som spiller opp til fest, bryllup, bursdager med alt fra gammeldans til rock. Gjerne følg oss på Instagram og Facebook