Hopp til søk

Resultat - Balkongdoer

  • Døgnservice
  • Montasje og installasjon
  • Prosjektering
  • Reprasjoner
  • Service og vedlikehold

Vi er en mesterbedrift i særklasse. Vi utfører alle typer glassarbeid inkl vinduer og dører ( for eksempel tre, plast og alu ). Vi har pr i dag 5 ansatte med både mesterbrev og fagbrev.

Fauske Glass tilbyr et omfattende utvalg av glasstjenester med fokus på kvalitet og pålitelighet. Vårt erfarne team leverer skreddersydde løsninger for alt fra vinduer og dører til fasader og interiørglass. Enten det er reparasjoner, installasjon eller skreddersydde prosjekter, kan du stole på vår ekspertise og profesjonalitet. Med fokus på å imøtekomme kundens behov og levere førsteklasses resul... Les mer

Låsesmeden er en totalleverandør av alt innen sikkerhet. Produkter av høyeste kvalitet, høy kompetanse og lang erfaring. Tilpassede løsninger etter kundens behov. VI SIKRER ALLE DINE VERDIER!

Bjervamoen Trevare er en tradisjonsrik familiebedrift som har produsert vinduer i over 90 år. Vi har fagkunnskap som har gått i arv i flere generasjoner, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder vinduer av høy kvalitet. Vi bruker kun de beste materialene og den mest moderne teknologien i produksjonen av våre vinduer.