Velkommen til Olaf Robert AS på Storsand. Småbåthavn. Sommer- og vinterhavn til omkring 200 båter. Pukkverket produserer de fleste typer sand, pukk og grus for bruk til vei/anleggsformål.

  • Service av maskiner
  • Oppussing av bolig
  • Vedlikehold av båt
  • Reservedeler til det meste
  • Ta kontakt for løsninger

På Skjerkøya i Bamble kommune finner du vår marina. Her har vi butikk og delelager med det du trenger til din båt. Vi er nå tre mekanikere på vårt verksted for å håndtere din båt på best mulig måte. Vi løfter nå din båt meget skånsomt med løftekapasitet på 10 Tonn. Vi er i stadig utvikling og har du som kunde forslag til hva vi kan bli bedre på hører vi gjerne fra deg.

Velkommen til Hammerfest Maskinforretning. Vi kan tilby våre gamle og nye kunder et nytt stort lokale med et stort vareutvalg og velutstyrt verksted. Vi har over 200 leverandører på en mengde varegrupper innen blant annet verktøy og arbeidsklær og en rekke andre produkter. Se vår hjemmeside og Facebookside for mer informasjon.

Vi driver med vedlikehold og pleie av alt innen båt, supplerende utstyr og service på samme fra eget verksted.

Vinteropplag og verksted for båter og motorer. Salg av nye og brukte båter. Salg av nye og brukte motorer. Diverse marine serviceartikler og båtutstyr samt gass og drivstoff både til bil og båt. Vårt verksted og kontor ligger på Sandbakken, der har vi også utstilling av båter og motorer.