Hopp til søk

Resultat - Baatmeglere

Vi gir deg ett billigere, enklere og tryggere båtliv! Billigere: Vi skal alltid være konkurranse dyktige på pris – i de fleste tilfellene viser undersøkelser at vi kommer ut som billigere, eller vesentlig billigere enn våre konkurrenter – dette fordi vi ikke har store husleiekostnader – vi har service bil, og kan i de fleste tilfeller gjøre jobben der båten ligger! Enklere – fordi vi foretar 98... Les mer

Selg båten din trygt og enkelt med Båtformidling AS! Vi har over 20 års erfaring fra båtmarkedet, og tilbyr en helhetlig løsning for klargjøring, markedsføring og sikre transaksjoner. Kontakt oss for en hyggelig båtprat!

Vi har et stort utvalg av båter, motorer, ATV og UTV. Vi har også delelager og verksted. Kom innom oss for en hyggelig handel!

Proff verkstedtjenester innenfor Båt og fritidsprodukter.

Hitra Marine på Dolmøya i Trøndelag tilbyr båthotell, vinterlagring med service av motor, skrog og utstyr. Trygg båthåndtering med kraftige kraner og oppvarmet lagringshall. Vi er autorisert Volvo Penta forhandler og verksted. Reparasjoner og vedlikehold av innenbordsmotorer, utenbordsmotorer samt båter i tre, glassfiber og aluminium.