Hopp til søk

Resultat - Akuttplassering

Vi tilbyr juridisk bistand innenfor flere rettsområder. Advokatene er medlem av Den Norske Advokatforening, og bistår kommuner, privatpersoner og selskaper innen tvisteløsning og prosedyre. Selskapet og advokatene er lokalisert i Tollbodgata 36, Kristiansand, men påtar seg oppdrag over hele landet. Vi er her for å hjelpe!

Vi gjør verden litt bedre, ett menneske av gangen! Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, BPA, heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg på vegne av offentlige oppdragsgivere. Sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til barn, unge, voksne og eldre. Selv om navnet vårt er ganske nyt... Les mer

Hardanger Interkommunale barnevernteneste er felles barnevernteneste for kommunane Ullensvang, Eidfjord og Ulvik.

Barnevernsvakten i Sandnes er et interkommunalt samarbeid mellom Gjesdal kommune, Hå kommune, Klepp kommune, Sandnes kommune og Time Kommune.

Barneverntjenesten Midt-Buskerud betjener innbyggere i kommunene Sigdal, Krødsherad og Modum.

Setesdal barnevern er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene: Bykle, Valle og Bygland.

Nord Gudbrandsdal Barnevernvakt er en interkommunal vaktordning som betjener innbyggerne i Dovre, Lesja, Lom, Sel, Skjåk og Vågå kommune.