• Aircondition Skjetten
1

Mekonomen er Norges største kjede av bilverksteder med over 380 verksteder. Vi utfører service, reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vi bruker topp moderne diagnoseutstyr for å sikre at din bil får den servicen du forventer. Garanti på nybil opprettholdes også når du tar service hos oss og gir deg akkurat samme rettigheter som når du tar service hos merkeforhandleren.

2

Med Energima som samarbeidspartner er deres bygg garantert godt inneklima, god driftssikkerhet og effektiv energibruk. Vår omfattende kompetanse og erfaring, unike tilpasningsdyktighet og fokus på kvalitet og god kundebehandling, gjør oss til den ideelle leverandør innen ventilasjon, rehabilitering, service og energieffektivisering av luftbehandlings anlegg. Vår suksess er bygget på tillit!

3

Vårt prosjektteam har mange års erfaring innen nybygg og rehabilitering av ventilasjon, kjøle- og varmeanlegg. Våre medarbeidere har høy praktisk og teoretisk kunnskap, vi har et eget montasje- og serviceteam. Våre oppdrag er for det meste ventilasjon i skoler, barnehager, industri- og næringsliv, samt boligprosjekter.