Hopp til søk

Resultat - Elektroniske komponenter og produkter - En gros

Teleste Norge AS i Porsgrunn ble etablert i 1978 som et teknisk konsulentfirma. Siden 1983 har Teleste Norge AS også vært en velkjent leverandør av komponenter for bredbåndsnett. Mange års erfaring innen fagområdet, dyktige medarbeidere samt integreringen i Teleste Corporation har ført til at Teleste Norge AS i dag en ledende leverandør og konsulent på det Norske/Nordiske marked.

Som en high-service distributør med over 40 års erfaring, har vi tatt oss tid til å bestemme hva kundene våre trenger, og kan tilby et bredt utvalg av topp merkevarealternativer med stor lager tilgjengelighet. Med over 30 000 produkter lagt til hvert år, kan vi tilby komponenter for hvert budsjett og applikasjonskrav. Med fokus på å tilby den beste verdien, har vi til og med vårt eget merke - RND... Les mer

Varmecomfort vet hva som er viktig for deg: Produkter av topp kvalitet til fornuftige priser. Vi fører anerkjente produkter direkte fra produsent, og har som policy at ordre inn betyr varer ut samme dag.

Hos oss finner du et bredt spekter av varer til rørlegger, entreprenør, blikkenslager, industri, skipsindustri og offshore.I våre lokaler i Haugesund finner du i tillegg vår fullsortiments ventilasjonsavdeling. Vi leverer alt innen Elektrisk utstyr - Elektronisk utstyr – Rør - Rørdeler Ventiler – Slanger - Pumper - Hydraulikk - Ventilasjon Kabel – verktøy - Bysse og Vaskeriutstyr Måleinstrumenter... Les mer

Vi vet at din virksomhet er unik. Derfor er våre løsninger åpne og skalerbare. De kan også moderniseres og oppdateres for lengre livssyklus, for enklere og mer bærekraftig drift.