Hopp til søk

Elektriker Oslo

Er du på utkikk etter en elektriker i Oslo? Er det på tide å bytte sikringsskap eller finne en elektriker som kan hjelpe deg å bytte hele det elektriske anlegget. Kontakt en lokal elektriker for råd og prisoverslag. I oversikten finner du telefonnummer og kart til en elektriker i Oslo.

Visjonel AS er en elektrikerbedrift med 15 ansatte og har vårt hovedkontor i Oslo. Våre 2 avdelinger her samt vår avdeling i Moss gjør at vi har et stort dekningsområde og kan påta oss oppdrag i alle størrelser i hele det sentrale Østlandet.

Vi gjør små og store installasjoner, i bedrifter og hos private, og leverer elektro, tele og dataprodukter og løsninger.

HOEL ELEKTRO AS ble etablert i 1974. Vi utfører de aller fleste typer elektroinstallasjoner, store og små oppdrag. Primært utfører vi oppdrag for det private næringsliv (næringsbygg), men også innenfor offentlig sektor, og private husholdninger. Vi har fokus på kvalitet og service. Vi skal levere arbeider av god kvalitet, med fokus på sikkerhet i anlegget, sikkerhet ved utførelse og at anlegget... Les mer

Elektrisiteten er en fantastisk energibærer, den er effektiv ved rett bruk. Elektrisiteten må fungere ellers stopper alt i vårt moderne samfunn. Ved feil bruk eller installasjon kan elektrisiten være farlig og igjen medføre utilsiktet driftstans eller skade på både liv og eiendom. Vi i Hako kan elektriske installasjoner.

Hauge Elektro AS - elektriker firma etablert 1987. Utfører alt innen elektro og rehabilitering av næringsbygg, boliger, hytter og nyanlegg.

K2 Controls er en automasjons avdeling under K2 Elektro AS. K2 Controls har de siste årene bygget opp et solid tjeneste utvalg innenfor bygg og industri automasjon. Vi har utviklet software som tydelig skiller oss fra konkurrentene og der K2 Controls DNA ligger som en tydelig rød tråd som er lett gjenkjennelig i alt vi leverer. K2 Controls har valgt en fremtidsrettet og nyskapende måte å levere b... Les mer

K2 ELEKTRO AS – Vi ER elektro, og har siden 2013 hatt en solid og sunn vekst. Våre 30 motiverte og dyktige medarbeidere gir med sin kompetanse kunden den nødvendige tryggheten. Som kunde skal du oppleve kvalitet, trygghet og tillit. Våre kunder skal alltid være mer enn fornøyd med sluttresultatet.

Elektro Union tilbyr smarte løsninger og gode avtaler for elektroinstallatører over hele landet. Vår målsetting er å gjøre hverdagen til medlemsbedriften mer effektiv og lønnsom. Vår jobb er å forhandle frem gode avtaler for medlemmene, slik at den enkelte kan bruke tid og energi på andre oppgaver som er viktig for å drive en sunn og god virksomhet. Vil du vite mer om oss? Send en e-post eller ri... Les mer

Kvikk Installasjon AS er en elektrikerbedrift som baserer seg på serviceoppdrag og mindre bygg. Vi leverer rask og god service. Faglig dyktige ansatte sørger for at du blir fornøyd!

Tidemand Elektro tilbyr alt av elektrikertjenester for private og næringslivet. Mer enn 110 års drift har gitt oss mange gode og langsiktige relasjoner, og vår brede erfaring gir trygghet gir trygghet for kunder og samarbeidspartnere. Vår lange historie skal videreføres gjennom tillit og soliditet, til det beste for våre kunder og ansatte.

Elektrikertjenesten AS - din elektriker i Oslo. Elektrikertjenesten AS ble stiftet i 1997 og består i dag av 14 medarbeidere fordelt på gruppene installatør, saksbehandlere, elektromontører, lærling og kontorleder. Vi holder til i Ekebergveien. 312 nedenfor endestasjonen til trikken på Ljan.

Gulbrandsen & Olimb tilbyr alt innen elektroinstallasjoner – i Oslo, Viken, Innlandet. Bestill elektriker hos oss i dag! Ta kontakt for tilbud på solcelleanlegg idag

Elmann AS utfører alle typer elektrikertjenester for privatkunder, borettslag og næringseiendommer. Kontakt oss gjerne i dag for en hyggelig prat. Vi fikser det!

I over 35 år har Datelco vært en betrodd partner for både offentlige og private virksomheter. Vårt team av eksperter hjelper deg med å designe og implementere de smarte elektroløsningene som passer perfekt til ditt bygg. Våre kunders tid er verdifull, og vi er her for å gjøre det så enkelt som mulig å få de tjenestene, produktene og systemene du trenger. Datelco leverer elektrotjenester og syst... Les mer

Kampen Installasjon AS Vi leverer våre tjenester til kunder med behov for elektriske løsninger som krever en sertifisert og seriøs elektrobedrift. Vi tror på kvalitet i alle ledd og prøver alltid å følge dette prinsippet gjennom våre verdier, og samarbeid med andre aktører. Vi i Kampen Installasjon AS har som målsetting å bli oppfattet som en ryddig, seriøs og punktlig elektrobedrift. Vårt ønske... Les mer

Vårt firma har vært i full drift siden 1946 og er i dag en moderne installasjonsbedrift med nedslagsfelt i Oslo og omegn.

ABA-Elektro AS har snart 30 års erfaring innen elektrofaget, og vi vet hvordan vi skal bistå deg som på best mulig måte. Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked, og har også en rekke oppdrag for privatkunder. Ta kontakt med oss i ABA-Elektro AS i dag, om du har spørsmål om oppdrag vi kan utføre for deg.