Hopp til søk

Minel er din elektriker. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte.

Vi er din komplette partner innen bredbåndsbygging og firmanettverk. Vi har bred kompetanse og erfaring innen elektro, fiber, tele- og datakabling.

Svensgaard Installasjon AS er et solid firma på Elverum med tradisjoner fra 1921. Med en omsetning på 30-35 mill og 35 ansatte er vi en av de største elektroentreprenørene i Hedmark som dekker alt innen bygg/anlegg, industri/service, telematikk, nettverk, kommunikasjon etc. Firmaets opprinnelse Firmaet har sin opprinnelse fra tidligere O.Svensgaard AS som startet i 1922, og er Elverums eld... Les mer

Elverum Elektro AS er din lokale elektriker. Vi utfører en rekke tjenester som rehabilitering, sikringsskap, belysning, smarthus, varme, nybygg og mer. Vi påtar oss både store oppdrag og mindre serviceoppdrag. Ingen oppdrag er for små. Vi leverer produkter av kjente merkevarer og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.