Hopp til søk

Elektriker Akershus

Er du på utkikk etter en elektriker i Akershus? Kanskje det er på tide å bytte sikringsskap eller finne en elektriker som kan hjelpe deg å bytte hele det elektriske anlegget i din bolig. Kontakt en lokal elektriker for råd og prisoverslag. I oversikten finner du telefonnummer og kart til en elektriker i Akershus.

Vi har gjennom våre mange år som elektroinstallatør bistått mange kunder innen forskjellige felt. Våre kunder er både privatkunder, større entreprenører og borettslag/sameier. Vi påtar oss i hovedsak oppdrag over hele østlandsområdet og har gode referanser. Du som kunde kan forvente at vi prioriterer kvalitet og elsikkerhet i fremste rekke og at vi leverer et forskriftsmessig anlegg med godkjent ... Les mer

  • Lys
  • Varme
  • Engasjement
  • Over 30 års erfaring
  • Innovativ elektrikerbedrift

Vi hjelper deg med alt fra de minste servicetjenester til de mest avanserte anleggsoppdrag.

Ring oss i dag! Etablert i 1998 og montører med opp til 30 årserfaring. Bredere erfaring må en lete lenge etter.

Minel er din elektriker. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte.

Minel er din elektriker. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte.

M. Carlsen & Sønn er et godt etablert elektrikerfirma på Hadeland og Romerike som ble startet opp av oldefaren til dagens eier. Firmaet har dermed erfaring i over 100 år som elektrikere i rett nedadgående linje. Vi utfører alle typer installasjoner innen elektro-, tele- og datainstallasjoner.

Alt innen elektrisk installasjon til bedrifter, husholdninger og offentlig. Servicebiler, erfarne montører, pristilbud og fornuftige priser

Elektro Norden er en totalleverandør av elektrotjenester. Vi prosjekterer og gjennomfører elektroinstallasjoner på Østlandet.

Lysglimt Elektro AS er et moderne elektrikerfirma på Sofiemyr, som ønsker å gjøre oss ekstra bemerket gjennom å gi deg som kunde det lille ekstra av service og kvalitet, vi kommer med nytenkende løsninger og de ekstra tipsene og besparelsene du ikke forventer. Vi leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm, og har 25års erfaring innen faget. Tar vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering t... Les mer

Elektroinstallatør for private og næringslivet. På Tofte i Hurum finner du Hurum Elektro AS. Vi er stolte medlemmer av Elfag kjeden, og har vært elektrikere siden 1990. Vi er for tiden 6 ansatte, med god erfaring og er veldig stolte over arbeidet vi leverer og utfører.

Memo elservice as er en totalleverandør av alle typer elektriske anlegg innen nybygg, rehabilitering/ombygging og service. Våre hovedområder er innen kontor/næringsbygg, leiligheter/boliger, produksjonsanlegg etc. Bedriften er registrert installatør i DSB Elvirksomhetsregisteret, innehar Ekomnettautorisasjon og Sentral godkjenning innen prosjektering og utførelse av brannalarmanlegg, nødlys og le... Les mer

Elektro Experten består av en gjeng veldig trivelige folk, med stolthet for yrket sitt. Gjennom 17 år har vi stilt opp for både boligmarked, helesbygg, næringsliv samt servicearbeid. Dette gjør at vi kan skilte med svært god erfaring og kunnskap.