Elektriker Akershus

Er du på utkikk etter en elektriker i Akershus? Kanskje det er på tide å bytte sikringsskap eller finne en elektriker som kan hjelpe deg å bytte hele det elektriske anlegget i din bolig. Kontakt en lokal elektriker for råd og prisoverslag. I oversikten finner du telefonnummer og kart til en elektriker i Akershus.

1

Lang erfaring, dyktige fagfolk, og gode samarbeidspartnere, sørger for at våre kunder til enhver tid får optimale løsninger til konkurransedyktige priser.

2

EBR elektro AS er totaleverandør innen elektroinstallasjoner og elektrikertjenester. Vi er i dag et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger. Vi utfører elektroinstallasjoner på bolig- og næringsbygg primært i Oslo og Akershus. Behov for elektriker? Vi er klare for oppdrag!

3

Kunden kan forvente kvalitet og ryddig leveranse fra våre dyktige fagfolk. Vi har bred kunnskap innenfor elektrofaget. Prøv oss

4

Vi tilbyr elektroinstallasjoner for næringsbygg, belysning og privatmarkedet. Med vår ekspertise, og dyktige ansatte, er vi fortrolig med å levere våre oppdrag etter kundens tilfredshet.Våre tjenester utføres i område Oslo og Akershus. Vi er medlem av Norgeseliten.

6

El-Kontakten AS er en lokal, solid elektriker som jobber i hele Oslo og Akershus. Vi startet som elektrikerfirma i 2006 og har etablert oss godt i det lokale markedet i Langhus. Da hadde vi jobbet sammen i mange år i en bedrift i området der vi trivdes godt. Gründer-lysten tok derimot overhånd – noe vi ikke har angret på.

8

Elektroinstallatøren som leverer sikkerhet og kompetanse til riktig pris og avtalt tid. Vi utfører alle typer bolig og industrinstallasjoner samt provisoriske anlegg. Vårt virkesområde er Oslo-Akershus og Buskerud.

11

Strømmen El-installasjon AS er en elektrobedrift på Strømmen som driver med alle typer elektriske installasjoner i hus, hjem og industri. Vi utfører oppgaver av alle størrelser – fra en ekstra stikkontakt i kjelleren til installasjon i nye hus og leilighetskomplekser og andre bygg. Vi er en bedrift med store ambisjoner og setter store krav til våre ansatte når det gjelder kompetanse, service og... Les mer

12

Vi tar på oss alle typer elektrobaserte installasjoner, og utfører service og prosjektbaserte oppdrag for både næring og private i Oslo og Akershus. I dag jobber vi med flere rammeavtaler mot offentlige bedrifter.

13

AVI Elektro ble startet opp i November 2017 og består av Øyvind Kvam og Andreas Bakke, som tilsammen har 20 års erfaring fra elektrobransjen. Vi har hovedsete i Drøbak, men tar på oss oppdrag i hele det sentrale østlandsområdet.

15

Alt innen elektrisk installasjon til bedrifter, husholdninger og offentlig. Servicebiler, erfarne montører, pristilbud og fornuftige priser

16

Memo elservice as er en totalleverandør av alle typer elektriske anlegg innen nybygg, rehabilitering/ombygging og service. Våre hovedområder er innen kontor/næringsbygg, leiligheter/boliger, produksjonsanlegg etc.

17

Lysglimt Elektro AS er et moderne elektrikerfirma på Sofiemyr, som ønsker å gjøre oss ekstra bemerket gjennom å gi deg som kunde det lille ekstra av service og kvalitet, vi kommer med nytenkende løsninger og de ekstra tipsene og besparelsene du ikke forventer. Vi leverer alt innen sterkstrøm og svakstrøm, og har 25års erfaring innen faget. Tar vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering t... Les mer

18

Vi kan tilby komplett utførelse av elektroinstallasjoner innen sterk- og svakstrøm til alle typer bygg, samt industriautomasjon. Bravida kan være din samarbeidspartner på alle tekniske installasjoner.

20

Minel er din elektriker. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet, fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Våre selskaper utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor. Minel omsetter får ca 600 mill og har over 400 ansatte.