1

Kunden kan forvente kvalitet og ryddig leveranse fra våre dyktige fagfolk. Vi har bred kunnskap innenfor elektrofaget. Prøv oss!

60 år med elektro installasjon på Hønefoss. Alt innen el.Installasjon. Lys og Kraft Installasjon AS er i dag eid og drevet av tre av de ansatte. Bedriften er medlem av elektrikerkjeden Elfag og har dyktige ansatte med bred kompetanse. Se vår hjemmeside www.lysogkraft.no

2

Moratel Elektro utfører alle typer oppdrag fra større prosjekter til små servicejobber både for private og bedrifter i hele Grenland.Vi har mangeårig erfaring i bransjen og kan tilby deg gode løsninger og priser til avtalt tid.Våre montører rydder også etter seg.

3

Kvalitet, service og fornøyde kunder siden 1979.,Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg og leverer det meste innen lys og varme.

4

Kompetanse, kvalitet og service er viktig for oss og vi setter alltid kunden i fokus!,Vi har elektrikere som er godkjent Iht. Byggebransjens våtromsnorm. Vi samarbeider med våtromsgodkjente håndverkere og kan tilby fastpris på rehabilitering eller etablering av baderom/vaskerom.

5

Kunden kan forvente kvalitet og ryddig leveranse fra våre dyktige fagfolk. Vi har bred kunnskap innenfor elektrofaget. Prøv oss!

7

Fjeldseth AS er en av Midt-Norges største og ledende elektroentreprenørbedrifter, med lokalisering på Lade i Trondheim. Vi utfører oppdrag i Trondheim og omegn. Fjeldseth AS ble etablert i år 1900, og sysselsetter til sammen 115 årsverk. «Vi tar jobben» både når det gjelder små og store prosjekt, næringsoppdrag og private jobber. Fjeldseth AS er kjent for å ha serviceinnstilte, kvalitetsbevisste ... Les mer

8

T & B Hansen Installasjon AS er den lokale el-entreprenøren i Sørum. ,Vi er nå en av 15 elektroinstallatører som er med i konseptet Elektromiljø. Det har gitt oss mange nye muligheter og økende oppdragsmengde. Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i bolig, næringsbygg og landbruk. ,I desember åpnet vi et idesenter for gamle og nye kunder i våre lokaler.,Elektromiljø er landets nye elekt... Les mer

9

Den lokale elektrikeren i Nord-Norge. Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, varme og andre elektriske løsninger.

10

Xpert Installasjon AS er en totalleverandør av elektrotjenester. Xpert er et Vestfoldbasert elektrikerfirma med hovedkontor i Tønsberg. ,Xpert tilbyr et bredt spekter av tjenester både til privat- og næringskunder. ,Xpert Installasjon AS har i dag 40 ansatte og påtar seg både små serviceoppdrag og store prosjekter. Faglig dyktighet og gode løsninger er det som kjennetegner oss. ,Les mer om oss på... Les mer

11

Elteam AS er totalleverandør av elektrotjenester i Sør-og Nord-Trøndelag. Vi utfører alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner, alt fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Vi står for hele installasjonsprosessen, fra planlegging og prosjektering til etterkontroll. I tillegg er vi også spesialister på drift, service og vedlikehold av elektroinstallasjoner.

12

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.

14

Vi tilbyr en samlende kraft som kan håndtere alle typer installasjoner med drift og personsikkerhet i fokus, i både industrier og privatboliger og på kontorer. Vi tilbyr alle elektroinstallasjoner fra ett selskap, med én kontaktperson fra start til levering.

15

Moratel Elektro utfører alle typer oppdrag fra større prosjekter til små servicejobber både for private og bedrifter i hele Grenland.Vi har mangeårig erfaring i bransjen og kan tilby deg gode løsninger og priser til avtalt tid.Våre montører rydder også etter seg.

17

Vi er en elektroentrepenør og bredbåndsleverandør som har avdelingskontorer i Krødsherad, Modum, Sigdal og Kongsberg. Vi utfører både sterk- ogsvakstrømsinstallasjoner og skreddersyr alle løsninger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

18

Ditmar Enge AS ble startet i 1936 av mannen med samme navn. Firmaet har helt siden den gang blitt drevet som et elektrisk firma. På 30- og 40-tallet drev Ditmar Enge med salg og service av husholdningsapparater. Firmaet ekspanderte etter krigen da salget av rør-radioen, kjøleskap og komfyrer økte betraktelig. Det ble opprettet en egen elektriker-avdeling på begynnelsen av 1950-tallet. Vi er i dag... Les mer