1

Kunden kan forvente kvalitet og ryddig leveranse fra våre dyktige fagfolk. Vi har bred kunnskap innenfor elektrofaget. Prøv oss!

3

Moratel Elektro utfører alle typer oppdrag fra større prosjekter til små servicejobber både for private og bedrifter i hele Grenland.Vi har mangeårig erfaring i bransjen og kan tilby deg gode løsninger og priser til avtalt tid.Våre montører rydder også etter seg.

4

Kunden kan forvente kvalitet og ryddig leveranse fra våre dyktige fagfolk. Vi har bred kunnskap innenfor elektrofaget. Prøv oss!

60 år med elektro installasjon på Hønefoss. Alt innen el.Installasjon. Lys og Kraft Installasjon AS er i dag eid og drevet av tre av de ansatte. Bedriften er medlem av elektrikerkjeden Elfag og har dyktige ansatte med bred kompetanse. Se vår hjemmeside www.lysogkraft.no

5

Kompetanse, kvalitet og service er viktig for oss og vi setter alltid kunden i fokus!,Vi har elektrikere som er godkjent Iht. Byggebransjens våtromsnorm. Vi samarbeider med våtromsgodkjente håndverkere og kan tilby fastpris på rehabilitering eller etablering av baderom/vaskerom.

7

Vi tilbyr en samlende kraft som kan håndtere alle typer installasjoner med drift og personsikkerhet i fokus, i både industrier og privatboliger og på kontorer. Vi tilbyr alle elektroinstallasjoner fra ett selskap, med én kontaktperson fra start til levering.

8

Elteam AS er totalleverandør av elektrotjenester i Sør-og Nord-Trøndelag. Vi utfører alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner, alt fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Vi står for hele installasjonsprosessen, fra planlegging og prosjektering til etterkontroll. I tillegg er vi også spesialister på drift, service og vedlikehold av elektroinstallasjoner.

9

Vi utfører alle typer oppdrag,alt fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Vi garanterer topp kvalitet/service fra alle våre montører, og leverer kun produkter fra kjente merkevareleverandører.

10

Arbeidsfeltet er boliger, hytter, forretninger, industri, offentlig og store og små skip. Vi har også egen elektrisk butikk med belysning, varme, småelektrisk samt installasjonsmateriell.

13

Xpert Installasjon AS er en totalleverandør av elektrotjenester. Xpert er et Vestfoldbasert elektrikerfirma med hovedkontor i Tønsberg. Xpert tilbyr et bredt spekter av tjenester både til privat- og næringskunder. Xpert Installasjon AS har i dag 40 ansatte og påtar seg både små serviceoppdrag og store prosjekter. Faglig dyktighet og gode løsninger er det som kjennetegner oss. Les mer om oss på ww... Les mer

16

Vi er en elektroentrepenør og bredbåndsleverandør som har avdelingskontorer i Krødsherad, Modum, Sigdal og Kongsberg. Vi utfører både sterk- ogsvakstrømsinstallasjoner og skreddersyr alle løsninger. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

17

Den lokale elektrikeren i Nord-Norge. Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, varme og andre elektriske løsninger.

18

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.