Hopp til søk

Resultat - Eiendomsmegler Jessheim

Vi er alle på kontoret erfarne meglere med lang fartstid på Øvre Romerike. Vi er oppvokst i området og bor her fortsatt, og vi har dermed den nødvendige lokalkunnskapen for å hjelpe deg med salget på en best mulig måte. Vi er kjent for å ha fornøyde kunder, og kan bistå deg med salg av alle typer eiendom og prosjekt. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Nyeboliger er PrivatMeglerens avdeling for prosjekterte boliger og nybygg. Vi tilbyr et tverrfaglig team som sikrer en optimalisert gjennomføring av ditt prosjekt. Med et sammensatt team for ethvert prosjekt, får du en svært effektiv miks av spesial- og lokalkompetanse. PrivatMegleren er den foretrukne megler i landet på nybygg. Våre kunder er svært viktige for oss. Vi skreddersyr alltid en løsni... Les mer

Salg av bolig skal oppleves som en trygg og smidig prosess, med god rådgivning både før, under og etter boligsalget. Våre dedikerte meglere har god kunnskap om det lokale boligmarkedet. Gjennom vår boligmatch finner vi relevante kjøpere til din bolig. Det kan bety flere budgivere og høyere pris. Ta kontakt, så hjelper vi deg med et enklere boligsalg!

  • Eierskifterapport
  • Verdi og lånetakst
  • Skadetakst
  • Energirådgiver
  • Reklamasjonstakst