• Eiendomsmegler Larvik (16)
1

Larviks eldste meglerfirma har lokale eiendomsmeglere og er distriktets eneste meglerfirma med kontor også i Stavern. Leinæs & Partners selger brukte boliger, nye boliger, prosjekter og er distriktets største hyttemegler. Vi er stolte av å levere kvalitet i alle ledd og ha fornøyde kunder. Ta kontakt for en eiendomsprat! Staverns eneste meglerkontor finner du i Verftsgaten 2 i hjertet av Stavern.

3

Som Norges ledende eiendomsmegler sikrer vår erfaring deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess – uten bekymringer. Vi tar hånd om alle steg i prosessen, fra befaring til oppgjør. Vi gir deg tilgang på flest boligkjøpere i Norge.

15

Trygg Takst AS ble etablert i 2013. Vi tilbyr tjenester innen taksering, bygg-rådgivning, byggesøknader og byggetegninger. Bedriften har i dag en ansatt, Gorm Kristian Røed. Gorm Kristian Røed har mer enn 15 års erfaring fra byggebransjen, og drev i flere år en byggmesterbedrift med 5 ansatte. I tillegg til å inneha tømrer- og byggmesterbrev, er Gorm Kristian Røed sertifisert av Veritas som takst... Les mer