Hopp til søk

Resultat - Eiendomsforvaltning og -utvikling Viken

Technopolis er et eiendomsselskap som gjør det enklere for bedrifter å lykkes. Dette får vi til ved å tilby en rekke tjenester som gjør arbeidsdagen lettere, i tillegg til moderne og fleksible kontorer. Lar du oss ta ansvar, kan bedriften din vokse raskere og bedre.

Bunnsolide røtter og nyskapende, bærekraftige løsninger er vårt viktigste varemerke. Det startet i 1945 med selskapet Ole K. Karlsen. I dag er vi en av landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. Vår solide kunnskap og brede erfaring gjør oss godt rustet til å bidra i fremtidsrettede, komplekse prosjekter. Vi eier og forvalter ca. 151 000 kvm eiendom i området ... Les mer

I-Bolig har boliger for salg i sentrale områder på Romerike, blant annet på Eidsvoll, Nes, Nannestad og i Nittedal. Vi utvikler boligprosjekter og leverer nøkkelferdige boliger til fast pris. Hos oss kan du finne eneboliger, rekkehus og leiligheter for salg.

Smelteverket Næringspark har en helt unik beliggenhet: Midt mellom Oslo og grensen inn til EU. I løpet av de siste årene har et gammelt smelteverk sakte men sikkert funnet form av en næringspark. I dag finner du blant annet Statens vegvesen sin vegstasjon for Østfold i næringsparken. Her finner du også stadig flere varehandels- og produksjonsbedrifter. Og flere er på vei inn i næringsparken.