Dyrebutikk

Leter du etter en dyrebutikk? Skal du kjøpe et kjæledyr, en hundevalp, et marsvin eller gullfisk i en dyrebutikk? I vår oversikt finner du din lokale dyrebutikk med telefonnummer, veibeskrivelse og nettadresse.

Velkommen til Midtun Zoo. Norges største dyrebutikker på Nesttun og Åsane! Her vil du alltid finne mange gode tilbud på mat, tilbehør og snacks for alle kjæledyrene dine.TA 5 BETAL FOR 4: Gjelder hunde- og kattefor fra Hills, Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba og Orijen.

Det beste valget for din beste venn! Hvilket tyggebein, godteri eller leke ville du ha valgt om det var du som gikk på fire ben og hadde hale? Sannsynligvis det som er nøye testet, full av smak og laget av noen som har lidenskap for produktene sine. Vi smaker vanligvis ikke våre egne produkter. Men vi har flere hunder og katter som er glade for å stille opp som testsmakere. Når du kjøper Dogman-p... Les mer

Velkommen til Midtun Zoo. Norges største dyrebutikker på Nesttun og Åsane! Her vil du alltid finne mange gode tilbud på mat, tilbehør og snacks for alle kjæledyrene dine. TA 4 BETAL FOR 3: Gjelder hunde- og kattefor fra Hills, Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba og Orijen.

TAM Dikeveien tilbyr komplett utvalg av varer og tjenester til alle typer kjæledyr. Hvis du for eksempel trenger et nytt dekken til hunden din, råd om ernæring eller pelsstell, så er TAM stedet for deg. ,Vi ønsker alle to- og firbente velkommen

Hjertelig velkommen til en hyggelig handel sentralt på Hamar. Vi tilbyr et meget stort utvalg med topp service og stor fagkompetanse.

Lokis dyrebutikk og hundefrisør holder til i Fjellbergveien 5. Vi tilbyr biologisk korrekt mat og utstyr. Vår hundefrisør klipper alle raser i hverdagsklipp/ ustillingsklipp på Pomeranian/ Yorkshire terrier og Malteser, tillegg til vask, ørerens, føn og kloklipp. Riktig mat er nøkkel til et sunnere liv, og pelsstell er en grunnleggende faktor for trivsel og bedre helse. Vi strekker oss langt for ... Les mer

Steinkjer Dyrebutikk ble etablert i 2005. Vi holder til på Amfi Storsenter i første etasje. Vi selger utstyr til hund, katt, smådyr, fugl, fisk og reptil. Vi selger også levende fisk, smådyr og fugler. Hos oss er du velkommen til å ta med kjæledyret ditt inn i butikken for kloklipp, prøving av utstyr eller andre ting. Ønsker du å få sendt varer hjem til deg, gjør vi også det. Velkommen til oss!

Dyras velferd er det aller viktigste for oss. Vi har siden oppstarten i 2006 hatt et genuint ønske om å levere produkter som skal bidra til dyras ve og vel både når det gjelder ernæringsbiten, eller behov på andre måter. Kjæledyrene fortjener det beste vi kan gi dem, og de belønner oss tilbake i mangfold med uforbeholden kjærlighet, sterke bånd og vennskap.

Dyreklinikken Bergen Vest startet opp i 2001 og er idag en av de ledende klinikken i Norge. Vårt dyktige veterinær- og dyrepleierteam har lang erfaring og spesialkompetanse på egne fagfelt. Ved hjelp av høy faglig kompetanse, god kundeservice og topp moderne utstyr ønsker vi å tilby den beste behandling for våre pasienter og deres eiere.