Hopp til søk

Resultat - Designere Oslo

Oj Design er et interiør- og arkitektfirma der livsstil, funksjon og kvalitet står i fokus. Vi tilbyr tidløse og skreddersydde designkonsepter for privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg i inn- og utland. Vi jobber i alle ledd i prosjektet, fra optimalisering av planløsning til ferdig møblert prosjekt.

Racecar er et kreativt studio i Oslo. Vi er forteller din historie med gjennomtenkt design, strategi, konsept, regi, animasjon og branding. Vi lager animert innhold til web, sosiale medier og TV for våre kunder. Ingen jobb for liten og ingen jobb for stor.

ANTI is established as one of Norway's most award winning agencies with an international network and clients in Oslo, Tokyo, Paris and New York. We have offices in Oslo, Hamar, Bergen, Trondheim and Twin Cities.

Dugg Design jobber med alt innen grafisk design og kan hjelpe med utvikling av logo og visuell identitet, årsrapport, brosjyre, magasin eller andre trykksaker det er behov for. Dugg jobber også med pakningsdesign, bokomslag, bøker og webdesign.