1

Romsdal Gjenvinning er totalleverandør innen avfallshåndtering for Molde og omegn. Vi er det lokale valget for avfallshåndtering siden 1993, derfor kjenner vi vår bransje og vårt område godt.

3

Aktiv Eiendomsservice AS tilbyr vaktmester , renhold, inneklima og skadesanering tjenester på sentrale Østlandet. Med lang erfaring innen alle våre service-tjenester tilbyr vi deg den totale servicepakken:

4

Vi har nå fastpris på containerutleie for privat. Vi lager også gode løsninger for bedrifter.

5

Behov for container, el hjelp til å rydde? Ta kontakt med oss på tlf 69 88 79 59! Vi bistår deg gjerne med tips til korrekt sortering, samt mottak av farlig avfall og deklarering av dette!

6

Vi begynte med containervirksomhet i 1976. Først til eget bruk, senere også i utleiesammenheng. I startfasen hadde vi en containerbil og ti containere, i dag består parken av seks biler og ca 600 containere.

7

Skien Containerservice AS har drevet med containerutleie siden 1989. Alle våre sjåfører har Kompetansekurs for Containertransport. Vi leverer container til deg når du trenger det, og henter den når du vil. Raskt og rimelig.

Et bedre alternativ enn container! Vi henter og kaster.

9

Renovasjonen IKS er et interkommunalt renovasjonsselskap som eies av kommunene Sandnes og Stavanger.

10

Vi leier hovedsakelig ut containere til private kunder, borettslag, sameier, forretningsliv, samt bygg- og anleggs bransjen i hele Follo.

14

Retura Sør-Trøndelag leverer effektive avfallsløsninger og leverer rådgivningstjenester innen miljø og avfallsbehandling.

15

Peter Løvaas Transport AS er et veletablert og solid innarbeidet selskap som ble etablert så tidlig som i 1917, våre eiere er Midtstøl Transport AS i Arendal og

17

Firma Asbjørn Næss ble etablert i 1954 av Asbjørn Næss. Det startet med utleie av frysere og bensinstasjon med tre pumper. I dag er vi et rent transportfirma med tilleggstjenester som utleie av container samt salg av Diesel og Parafain.