1

Vi holder til i ærverdige Parkgården i Trondheim. Restauranten har tidligere huset noen av Trondheims storheter og pionerer, som Ernst Erichsen og Benito. Lokalene har altså tidligere vært fylt av smaker fra Italia og Vietnam. Nå beveger vi oss fra Vietnam og vestover mot Norge igjen, men vi tar noen stopp og plukker med oss smaker på turen hjem. Disse kommer vi til å bruke i vår hverdag. P... Les mer

2

Bak Trondheim Catering AS står matglade mennesker med Palle Jørgensen i spissen. Palle er opprinnelig fra Danmark, og har bred internasjonal erfaring fra blant annet Island, Spania, England, Marokko og Singapore. Trondheim Catering kan derfor tilby et bredt spekter av internasjonale retter så vel som tradisjonell norsk mat. Palle har deltatt i en rekke kokkekonkurranser, og er blant annet kåret ... Les mer

4

IFjobb skal gjennom meningsfylt arbeid, kompetanseøkning og kvalifisert veiledning bidra til å se ressurser hos mennesket, og legge til rette for at disse utvikles. Gjennom produksjon av varer og tjenester til private og offentlige kunder skal vi bli anerkjent for vår samhandling mellom arbeidsmarkedsbedrifter og det ordinære arbeidsliv.

6

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår stolthet i maten vi serverer. Å leke med maten var noe vi sjelden fikk lov til som barn, men i LiVERTEN er vi voksne nok til å leke med maten når vi vil, og det vil vi ofte. Noe av det gøyeste vi gjør er å prøve nye produkter sammen, eller nye smaker sammen, og komme fram til noe vi tror at du som gjest vil like. Smakene kan enten komme f... Les mer

13

Vi strekker oss ekstra for å imøtekomme dine ønsker og behov. Som totalleverandør av arrangement, i samarbeid med MOJO Event, gir vi deg flere valgmuligheter og stor fleksibilitet. ​ Hva med en servitør eller to? Kokker på plass under selskapet? Kanskje en trubadur for å skape litt liv blant gjestene? ​ Med oss vil det alltid være fantastisk mat og god stemning.

16

Vi er to søstre som elsker å lage mat for andre. Vi har jobbet med mat i store deler av vårt liv, og fått bred erfaring på området. Drømmen vår har alltid vært å starte med noe eget, og resultatet ble Sansen for smak AS, som driver med catering i Trondheim. Hos Sansen for smak er hovedfokuset kvalitet, smak og kundetilfredshet.