2

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på. Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

5

Trondhjems Hospital kan tilby leie av hyggelige selskapslokaler velegnet for feiring av ulike begivenheter. Lokalene er av forskjellig størrelser med kapasitet fra 5 til 60 gjester. Det forutsettes at det samtidig bestilles mat fra vårt kjøkken. For nærmere informasjon og bestilling ta kontakt over telefon 72544200.

6

Værnes Catering AS startet opp i 2016 men vi har drevet med catering og selskap i 16 år, tidligere som Hegramo Kafe. Vi leverer catering til alle anledninger som bryllup, barnedåp, bursdager, vennefester, firmafester.

8

Kroa Produkter AS er en VEKST- bedrift med 17 VTA- plasser (Varig tilrettelagt arbeid), 5 APS- plasser (Arbeidspraksis i skjermet virksomhet)

12

Vi er to søstre som elsker å lage mat for andre. Vi har jobbet med mat i store deler av vårt liv, og fått bred erfaring på området. Drømmen vår har alltid vært å starte med noe eget, og resultatet ble Sansen for smak AS, som driver med catering i Trondheim. Hos Sansen for smak er hovedfokuset kvalitet, smak og kundetilfredshet.

13

Bakeri, konditori og cateringselskap på tegelverket i verdal. Her kan du bestille kaker, brødvarer, møtemat, snitter og koldtbord. Det er også et lite utsalg på lokalet der du kan stikke innom og kjøpe ferskt brød, søt gjærbakst, fryste middagsretter, nysmurte baguetter osv. Vi har også plass til å ta en kopp kaffe med noe godt til. Velkommen!