1

Romedal Catering har sitt virke midt i matfatet på Hedmarken. Vi leverer selskapsmat over hele Østlandet. God mat, nok mat og trygg mat gjør våre kunder glade. På koselige Herredsvang kan vi ta hånd om hele ditt selskap. Vår produksjonsavdeling lager den populære Bjørnstadsylta, samt nydelig medisterkaker, karbonader og elgkarbonader. Vi er opptatt av tradisjonsmat. Siden begynnelsen av 80-t... Les mer

2

I bunn og grunn skal du være 100% trygg på at vi på Forstmann Spisested og Catering alltid serverer ordentlig mat. Det er vår kvalitetsgaranti, og det betyr også at du alltid får en helt egen opplevelse av vår mat. Med hjemmelaget mat mener vi at vi faktisk gjør mye fra bunnen av, enten om du spiser skinke, sylte, røkt laks eller gravet sik for bare å nevne noe. Disse prosessene finner sted her p... Les mer

3

Meskano er regionens største attføringsbedrift og tiltaksarrangør. Bedriften er eid av kommunene Tynset, Os, Tolga, Rendalen, Alvdal og Folldal. Til grunn for vårt arbeide ligger kjerneverdiene: likeverd, tillit, respekt og lojalitet!

6

Tunet har et stort samfunnsengasjement og er viden kjent for sin kvalitet gjennom leveranser av varer og tjenester i 25 år. Varer og tjenester fra Tunet skal inneha høy kvalitet og det skal oppleves som ryddig, personlig og enkelt å handle hos oss!

8

Bestill gjerne matleveranse til større grupper eller be om en bedriftsavtale. Ta en titt på menyen vår for å se hva vi tilbyr, eller ta turen innom! Våre lokaler passer ypperlig til selskaper. Ring Sige på 97 95 90 25 for tilbud.