Hopp til søk

Resultat - Campingplass

Campingplassen ligger idyllisk ved fjorden. Mulighet å plassere bobil,telt og caravan helt ved vannkanten. Hytter i mange prisklasser og vi har egen kai og flytebrygge med båtutleie. Kano og sykkelutleie. Lekeplass med trampoline m.m. Passer for både barnefamilier og fiskere. Det er stille og hyggelig miljø her. Sentral beliggenhet og nærhet til fiske, fjellturer og handel.

Campingplassen ligger idyllisk plassert langs Tromsdalselva, 10 minutter fra Tromsø sentrum. Gode bussforbindelser gir deg mulighet til å nyte kveldsstemningen i Nordens Paris, med alle sine varierte tilbud.

ScandiCamp AS er et norsk firma på Notodden som produserer spikertelt/ helårstelt/ vinterisolert fortelt og hytter. Vi leverer i hele Norge, og våre egenproduserte løsninger er moderne, fleksible og holdbare produkter som blir stadig mer etterspurt. Alle våre produkter er vedlikeholdsfrie. Spikertelt/ helårstelt/ vinterisolert fortelt bestiller du enkelt og greit i vårt egendesign-program.

Hildal Camping ligg i Oddadalen langs RV 13, rett ved Storelva og E134 ca.10 km frå Odda sentrum i retning mot Røldal. Her er 6 enkle hytter og stort område tilrettelagt for telt og campingvogn.

Vi er lokalisert ved Sognefjorden, ca. 2 timer med bil nord for Bergen i en liten bygd som heter Bjordal. Her er det svært gode fiskemuligheter i både sjø og fjellvann.

M M Øvrebø AS har både Best Bensinstasjon og en campingplass. Kjør innom for drivstoff eller ring for campingplass!

Utne Camping ligger sentralt i Østfold i landlige omgivelser. Campingplassen ligger på en høyde med utsikt over Sarpsborg kommune. På Utne Camping har vi masse plass til telt, campingvogner, busser og bobiler. Alle plasser har tilgang til strøm og kabel-TV med mage gode TV-kanaler. Utover dette har vi hytter, rom, campingvogner og leiligheter til leie.