1

Vel og bra kaller vi oss for "campingplass", men på Utne kan du velge og vrake i både overnattings- og aktiviteststilbud. Vi har luksuriøse leiligheter, motell-standard rom og koselige campinghytter. På Utne har vi også elegante campingvogner til utleie, eller du kan du ta med din egen bobil, caravan eller telt hit. Både sommer og vinter er leie av hytte, rom eller leilighet et godt alternativ ti... Les mer

2

Ønsker du og familien friske opplevelser knyttet til Mjøsa, så er Evjua det naturlige utgangspunktet. Herfra kan du ta Skibladner, reise til Skafferiet og de ulike Mjøsgårdene med båt (egen, leiebåt eller Mjøscharter), fiske, padle, sykle eller gå turer på de flotte gårdsveiene, samt besøke spennende kaféer, hager og gallerier i Totenvika. Restauranten vår Viken II serverer deilige lunch -og midd... Les mer

3

Vi ligger meget sentralt til på Tynset. Kort avstand til Røros, Folldal, Alvdal, Savalen og Kvikne. Stort kjøpesenter med et titall butikker, kafé, vinmonopol og apotek ligger rett over veien.

7

Vi holder åpent hele året. Vi har idag 6 hytter, 6 dobbelt/enkeltrom og to moderne minileiligheter med inntil 5 sengeplasser. Plass til bobil/vogn.

16

Vi kan tilby helårs overnatting i rom, leilighet, hytter og camping for kort og langtidsleie med åpen cafeteria og resepsjon.