Byggmester og tømrermester

Er du på utkikk etter en byggmester eller en tømrer som kan hjelpe deg med husbygging, tilbygg, påbygg, vedlikehold eller restaurering? Trenger du en tømrer eller leter du etter en byggmester finner du kart og hjemmesideinformasjon i vår oversikt.

1

Mesterbedriften ASW Bygg AS (ASWB) er en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og profesjonelle aktører. Vi er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent), og ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokum... Les mer

2

Hans Røtvei AS og Steinsheim & Hindseth AS går sammen til SHR BYGG AS. Sammen kan vi tilby 25 års erfaring og kvalitet innen snekkering, tømring, murarbeid, og byggevirksomhet. Ring for befaring.

5

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

6

Byggmester Bjørn Erik Skoglunn startet opp som bedrift i 1999. Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent våtromsbedrift og er en bygg/tømrermester-bedrift, som har Tromsø og omegn som virkeområde.

7

Bakken Bygg og Tømrermester AS er totalleverandør av bygg og tømrertjenester. Som totalleverandør av byggetjenester påtar vi oss både små og store oppdrag. Vi har god erfaring innen fuktsanering, sopp- og råteskader. I tillegg til nybygg, tilbygg og rehabilitering i østlandsområdet, tilbyr vi også alt av gravetjenester og drenering.

8

Fra strek til virkelighet. Byggmester R. Vallestad AS er din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Få kvalifisert faghjelp og gode råd ved nybygg, tilbygg og rehabilitering

9

17 års fartstid med nøyaktig og profesjonelt arbeid har gitt oss mange fornøyde kunder. Kontakt oss for små og store oppdrag innen påbygg, nybygg og rehabilitering

10

Vi driver med; oppføring av nye eneboliger, flermannsboliger, leilighetsbygg og tomteutvikling. ,- Oppussing og rehabilitering av bygg.,- Kontorinnredninger - systemvegger og himlinger.,- Står som hovedentreprenør i både privat og offentlig regi.,- Vi er også godkjent lærlingebedrift.

11

En av Rogalands største og mest erfarne boligbyggere. Vi bygger drømmeboligen din og har arkitekter på huset. Vår rehab avdeling hjelper deg med alt fra fasadeløft til total-ombygginger. QuickFix-avdelingen hjelper deg med mindre jobber!

12

Vi utfører alt innen rehabilitering- butikkinnredninger, kontor og forretningsbygg innredninger, nybygg og totalentrepriser. Vår kompetanse- din trygghet

13

Byggmesterfirma som utfører tradisjonell byggevirksomhet innenfor boligbygg, hytter, rorbuer og lignende. Er medlem av Byggmann- kjeden

14

Med fagfolk innen grunnarbeid, betong, tømmerfaget, mur & våtrom kan vi ta deg fra A til Å, uavhengig om du er privatkunde eller proffkunde. På laget har vi både tømmermester og betongmester som sikrer kvaliteten til våre kunder krever av oss.

15

Etablert 1987. Vi Utfører fagmessig alle typer arbeider innen Nybygg , rehabilitering og byggfornyelse for private og næringskunder i Drammensdistriktet.,,Flere faggrupper innen egne rekker: Faglærte Taktekkere,,blikkenslagere, tømrere og murere. Eget moderne blikkenslagerverksted.,,Lager,verksted og kontor på Nøsted Brygge

16

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet god kompetanse og bred erfaring fra ,mange varierte oppdrag innenfor flere områder:,Alt av snekkerarbeid, thermomur og fundamentering, mindre støttemurer, radonsperre, ovn/pipe, mm. utfører vi selv.,Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fagfelt og sørger for fin flyt og gjennomgående høy standard på levert produkt.,Vårt fokus er eksepsjonelt god... Les mer

18

Byggmester Bjartnes AS ble etablert 1998. Vi er i dag 8 medarbeidere som utfører det meste innen bygg og anleggsfaget. Vi holder oss hele tiden ajour med de nyeste byggteknikker, og vi legger stor vekt på at både gamle og nye kunder oppfatter virksomheten som et seriøst og kompetent firma hvor kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier.

19

Bekken Bygg As er totalentreprenøren som er litt som poteten, som kan ta hånd om det aller meste. Det er nesten bare gangbruer og tunneler vi ikke tar. Vi leverer alt fra rehabilitering og servicedeler, til nybygg og tilbygg - og det for både private og næringsvirksomheter.

20

Corneliussen as tar på seg alle typer byggeoppdrag, fra små vedlikeholdsoppdrag til større totalentrepriser. Har du tomt eller ønsker å gjøre endringer eller påbygg på allerede eksisterende bygning, kommer vi gjerne på befaring. Vi representerer Mesterhus i Hå og Time Kommune.