Byggmester og tømrermester

Er du på utkikk etter en byggmester eller en tømrer som kan hjelpe deg med husbygging, tilbygg, påbygg, vedlikehold eller restaurering? Trenger du en tømrer eller leter du etter en byggmester finner du kart og hjemmesideinformasjon i vår oversikt.

1

Mesterbedriften ASW Bygg AS (ASWB) er en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og profesjonelle aktører. Vi er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent), og ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokum... Les mer

3

Hans Røtvei AS og Steinsheim & Hindseth AS går sammen til SHR BYGG AS. Sammen kan vi tilby 25 års erfaring og kvalitet innen snekkering, tømring, murarbeid, og byggevirksomhet. Ring for befaring.

4

Eide Mesterbygg rehabiliterer hus og hytter for private og rehabiliterer og bygger om butikkinnredning samt næringsbygg.,Vi tar oppdrag som byggesøknader, prosjektering, regulering og alt av tømrerarbeid.,Vi er et tømrerfirma som er lokalisert på Straume i Fjell kommune i Hordaland.,Eide Mesterbygg AS har i dag 22 ansatte og faglig leder er byggmester Øyvind Eide.,Vi er også leverandør av Norske ... Les mer

5

Byggmesterfirma som utfører tradisjonell byggevirksomhet innenfor boligbygg, hytter, rorbuer og lignende. Er medlem av Byggmann- kjeden

6

Med fagfolk innen grunnarbeid, betong, tømmerfaget, mur & våtrom kan vi ta deg fra A til Å, uavhengig om du er privatkunde eller proffkunde. På laget har vi både tømmermester og betongmester som sikrer kvaliteten til våre kunder krever av oss.

7

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet god kompetanse og bred erfaring fra mange varierte oppdrag innenfor flere områder. Alt av snekkerarbeid, thermomur og fundamentering, mindre støttemurer, radonsperre, ovn/pipe, mm. utfører vi selv. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fagfelt og sørger for fin flyt og gjennomgående høy standard på levert produkt.

8

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

9

Byggmester Bjørn Erik Skoglunn startet opp som bedrift i 1999. Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent våtromsbedrift og er en bygg/tømrermester-bedrift, som har Tromsø og omegn som virkeområde.

10

Etablert 1987. Vi Utfører fagmessig alle typer arbeider innen Nybygg , rehabilitering og byggfornyelse for private og næringskunder i Drammensdistriktet.,,Flere faggrupper innen egne rekker: Faglærte Taktekkere,,blikkenslagere, tømrere og murere. Eget moderne blikkenslagerverksted.,,Lager,verksted og kontor på Nøsted Brygge

11

En av Rogalands største og mest erfarne boligbyggere. Vi bygger drømmeboligen din og har arkitekter på huset. Vår rehab avdeling hjelper deg med alt fra fasadeløft til total-ombygginger. QuickFix-avdelingen hjelper deg med mindre jobber!

12

Byggmester Bjartnes AS ble etablert 1998. Vi er i dag 8 medarbeidere som utfører det meste innen bygg og anleggsfaget. Vi holder oss hele tiden ajour med de nyeste byggteknikker, og vi legger stor vekt på at både gamle og nye kunder oppfatter virksomheten som et seriøst og kompetent firma hvor kvalitet og pålitelighet er kjerneverdier.

13

Vi driver med; oppføring av nye eneboliger, flermannsboliger, leilighetsbygg og tomteutvikling. ,- Oppussing og rehabilitering av bygg.,- Kontorinnredninger - systemvegger og himlinger.,- Står som hovedentreprenør i både privat og offentlig regi.,- Vi er også godkjent lærlingebedrift.

14

Fra strek til virkelighet. Byggmester R. Vallestad AS er din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Få kvalifisert faghjelp og gode råd ved nybygg, tilbygg og rehabilitering

20

Byggmester Hofstad AS består av totalt 17 mann, derav 2 byggmestere, 2 flisleggere/murere, 1 maler, 10 tømrere og 2 tømrer lærlinger. Vi har til sammen 10 servicebiler. Dette gjør oss svært fleksible og mobile.,Vi utfører enkeltoppdrag, men tar også... Les mer