Byggmester og tømrermester

Er du på utkikk etter en byggmester eller en tømrer som kan hjelpe deg med husbygging, tilbygg, påbygg, vedlikehold eller restaurering? Trenger du en tømrer eller leter du etter en byggmester finner du kart og hjemmesideinformasjon i vår oversikt.

1

Mesterbedriften ASW Bygg AS (ASWB) er en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og profesjonelle aktører. Vi er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent), og ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokum... Les mer

2

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

3

Byggmester J. H. Olsen as utfører byggetjenester innen: Nye eneboliger, Ombygging og rehabilitering, Garasjer, Hytter, Påbygg, Leilighetsbygg, Mindre næringsbygg.

4

Med fagfolk innen grunnarbeid, betong, tømmerfaget, mur & våtrom kan vi ta deg fra A til Å, uavhengig om du er privatkunde eller proffkunde. På laget har vi både tømmermester og betongmester som sikrer kvaliteten til våre kunder krever av oss.

5

Krane Glass & Fasade AS er Tromsøs eldste bedrift innen glassmesterfaget med aner helt tilbake til 1908.

7

Vi utfører alt innen rehabilitering- butikkinnredninger, kontor og forretningsbygg innredninger, nybygg og totalentrepriser. Vår kompetanse- din trygghet

8

Byggmesterfirma som utfører tradisjonell byggevirksomhet innenfor boligbygg, hytter, rorbuer og lignende. Er medlem av Byggmann- kjeden

9

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet god kompetanse og bred erfaring fra ,mange varierte oppdrag innenfor flere områder:,Alt av snekkerarbeid, thermomur og fundamentering, mindre støttemurer, radonsperre, ovn/pipe, mm. utfører vi selv.,Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fagfelt og sørger for fin flyt og gjennomgående høy standard på levert produkt.,Vårt fokus er eksepsjonelt god... Les mer

10

Byggmester Bjørn Erik Skoglunn startet opp som bedrift i 1999. Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent våtromsbedrift og er en bygg/tømrermester-bedrift, som har Tromsø og omegn som virkeområde.

11

Etablert 1987. Vi Utfører fagmessig alle typer arbeider innen Nybygg , rehabilitering og byggfornyelse for private og næringskunder i Drammensdistriktet.,,Flere faggrupper innen egne rekker: Faglærte Taktekkere,,blikkenslagere, tømrere og murere. Eget moderne blikkenslagerverksted.,,Lager,verksted og kontor på Nøsted Brygge

12

Bekken Bygg As er totalentreprenøren som er litt som poteten, som kan ta hånd om det aller meste. Det er nesten bare gangbruer og tunneler vi ikke tar. Vi leverer alt fra rehabilitering og servicedeler, til nybygg og tilbygg - og det for både private og næringsvirksomheter.

13

Hans Røtvei AS og Steinsheim & Hindseth AS går sammen til SHR BYGG AS. Sammen kan vi tilby 25 års erfaring og kvalitet innen snekkering, tømring, murarbeid, og byggevirksomhet. Ring for befaring.

14

17 års fartstid med nøyaktig og profesjonelt arbeid har gitt oss mange fornøyde kunder. Kontakt oss for små og store oppdrag innen påbygg, nybygg og rehabilitering

15

En av Rogalands største og mest erfarne boligbyggere. Vi bygger drømmeboligen din og har arkitekter på huset. Vår rehab avdeling hjelper deg med alt fra fasadeløft til total-ombygginger. QuickFix-avdelingen hjelper deg med mindre jobber!

16

Bakken Bygg og Tømrermester AS er totalleverandør av bygg og tømrertjenester. Som totalleverandør av byggetjenester påtar vi oss både små og store oppdrag. Vi har god erfaring innen fuktsanering, sopp- og råteskader. I tillegg til nybygg, tilbygg og rehabilitering i østlandsområdet, tilbyr vi også alt av gravetjenester og drenering.

17

Corneliussen as tar på seg alle typer byggeoppdrag, fra små vedlikeholdsoppdrag til større totalentrepriser. Har du tomt eller ønsker å gjøre endringer eller påbygg på allerede eksisterende bygning, kommer vi gjerne på befaring. Vi representerer Mesterhus i Hå og Time Kommune.

18

Fra strek til virkelighet. Byggmester R. Vallestad AS er din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Få kvalifisert faghjelp og gode råd ved nybygg, tilbygg og rehabilitering

20

Vi driver med; oppføring av nye eneboliger, flermannsboliger, leilighetsbygg og tomteutvikling. ,- Oppussing og rehabilitering av bygg.,- Kontorinnredninger - systemvegger og himlinger.,- Står som hovedentreprenør i både privat og offentlig regi.,- Vi er også godkjent lærlingebedrift.